GPS Tracker van Decos

Total
0
Shares
GPS Tracker van Decos

GPS Tracker van Decos


Met de GPS Tracker van Decos Cartracker heeft u te allen tijden inzicht in de locaties van uw bedrijfswagens. U kunt altijd en overal kijken via uw computer of tablet.

Hoe werkt het?

Na het installeren van het programma op uw systeem kunt u vanaf elke locatie met toegang tot internet de gegevens van uw bestuurders en bedrijfswagens controleren. Niet enkel real-time tracking, maar ook een nauwkeurige kilometerregistratie die is gecertificeerd door het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Dit toont aan dat het systeem aan alle benodigde eisen voldoet. U kunt op basis van de maximumsnelheid, het remgedrag en de acceleratiesnelheid een goede indicatie over het rijgedrag van uw werknemers krijgen.

Kilometerregistratie

Met het ritsregistratiesysteem van Cartracker kunt u de coördinaten van uw werknemers elke 5 seconden vastleggen. Zo blijft de afwijking tussen de rapportages en de daadwerkelijk gereden afstand altijd onder de 2%. Dat is dus veel nauwkeuriger dan de standaard kilometerteller.

Kosten besparen

Met behulp van de kilometerregistratie van Decos Cartracker kunt u duizenden euro’s per jaar besparen. U kunt uw werknemers bijvoorbeeld efficiënter inplannen aan de hand van de rapporten. Daarnaast geeft Cartracker een duidelijk inzicht in het rijgedrag, zo kunt u uw chauffeurs op hun rijgedrag wijzen en kostenbewust laten rijden. Zo verminderd u niet alleen het brandstofgebruik, maar ook onnodige schade.

Administratie

U zult snel merken dat het aantal benodigde uren voor de administratie hard zal dalen. Met behulp van Cartracker maakt u snel en gemakkelijk rapportages over de werk- en reistijden, klantbezoeken en kilometers van uw werknemers. Dit kunnen rapportages van een maand zijn, maar ook van een heel jaar.
Wilt u meer weten over de GPS Tracker en over Cartracker? Vraag dan vrijblijvend informatie aan bij Decos.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk