Welke auto’s zijn wegenbelastingvrij?

Total
0
Shares
Welke auto's zijn wegenbelastingvrij?

Welke auto’s zijn wegenbelastingvrij?


Welke auto’s zijn wegenbelasting?| Goedkoop auto rijden

Wilt u ook een nieuwe auto rijden zonder wegenbelasting te betalen? Sinds 2010 heeft de overheid bepaald dat auto’s met een lage co2 uitstoot geen wegenbelasting hoeven te betalen. Wil je weten welke auto’s dit zijn, lees dan verder.

Volkswagen Polo Bluemotion

Deze stoere volkswagen is ruim bemeten maar heeft een verbruik dat minder is dan 1 liter op 20 kilometer. De Volkswagen Polo staat op dezelfde basis als de Seat Ibiza en de Skoda Fabia.

Volkswagen Lupo 3L

De lupo 3L is al in 2001 uitgekomen en gebruikt 3 liter per 100 kilometer. In 2010 zijn de belastingregels veranderd, waardoor deze auto ook belastingvrij te rijden is. Het beste is om deze auto uit Duitsland te importeren. Daar hebben ze vaak minder kilometers gereden dan in Nederland. Wil je meer weten over het importeren van auto’s, klik hier.

Smart Fortwo Diesel

De smart is het compacte autootje uit de samenwerking van Swatch en Mercedes-Benz. Nu deze design-klassieker voorzien is van een dieselmotor, valt deze met de laagste uitstoot van alles dieselauto’s in de belastingvrije klasse.

Renault Clio Diesel

De Renault Clio is een van de grotere balastingvrije diesel gecombineerd met frans comfort

Citroen C3 Diesel

Citroen heeft een nieuwe designer in dienst en sindsdien lopen er in Frankrijk heel wat mooie auto’s van de band. De dieselversie van de citroen C3 valt in de belastingvrije klasse.

Seat Ibiza Ecomotion

De volkswagen Polo voorzien van eens spannend Spaans tintje. Voorzien van een 1.2TDI motor is dit bepaald geen slak. net als de volkwagen polo is het verbruik minimaal 1 op 20.

Skoda Fabia

De skoda Fabia is laatste auto uit de VW stal. Ditmaal iets soberder, maar oerbetrouwbaar uitgevoerd. Verbruik minimaal 1:20.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk