De leukste lunchboxen bij Kidsatlunch

Total
0
Shares
De leukste lunchboxen bij Kidsatlunch

De leukste lunchboxen bij Kidsatlunch


De leukste lunchboxen bij Kidsatlunch

Iedereen is uniek, dus ieder zijn manier van lunchen is …inderdaad ook uniek. Maar dat het belangrijk is om goed en gezond te eten dat geldt voor iedereen. Wat tevens een feit is dat steeds meer mensen, jong en oud buiten de deur lunchen. Dus waarom zouden we dat niet leuk aankleden?! Door simpelweg een leuke trommel of leuk aangeklede lunch kun je de middagpauze net even wat opbeuren. Je zult verbaasd zijn over wat allemaal mogelijk is op dat gebied. Het leuke aan Kids at lunch is dat er voor iedereen passende lunch artikelen te vinden zijn. Maar wat maakt Kids at lunch nou echt zo leuk?!

Het is een shop die hun producten niet uitzoekt op marge of kwantiteit. Nee Kids at lunch kunt u echt zien als een ‘ambachtelijke’ webshop. De producten zijn met veel zorg geselecteerd. gewoon leuk, hip, van goede kwaliteit en goed doordacht!


Goede webwinkel

De kracht van deze webwinkel zit hem in de enorme enthousiasme die achter deze webshop zit en daardoor vindt u bij ons net dat beetje extra wat het ondanks dat u via internet koopt het dan toch persoonlijk maakt. Een leuk detail bijvoorbeeld is dat de pagina’s helemaal in thema en kleur veranderden als je daarop klikt of laat het als een mooi kado verpakken! Niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen heeft kidsatlunch inmiddels een erg leuk een gevarieerd aanbod aan lunchproducten. Lunchboxen voor in een laptoptas, lunchboxen met extra veel vakjes, leuke opdrukken van favoriete kinderhelden,  hele stoere alluminium lunchboxen en pop up flessen, knallend of gewoon zo neutraal mogelijk het is bij Kids at lunch allemaal te vinden. Ook

  • melamine bordjes,
  • bekers,
  • schoolbekers,
  • bestek van o.a. Bruna en Nijntje

kunt u gemakkelijk vinden. Zelfs de nieuwste trend; stoffen herbruikbare lunchzakjes hebben we in onze winkel.

Assortiment schooltassen

Dit is nog lang niet alles, kids at lunch heeft ook een uitgebreid assortiment (school)tassen voor kinderen van diverse leeftijden. Als je je aanmeld voor de nieuwsbrief krijg je iedere maand leuk en creatief lunchbox recept voor de kindertommel via de mail, die echt ieder kind enthousiast maakt. Leuke tip! samen met uw zoon of dochter lekker shoppen op www.kidsatlunch.nl voor bijvoorbeeld de eerst schooldag, even kleurplaatje printen en meedoen met de kleurwedstrijd of maak je eigen memoryspel!!

Het is gewoon de moeite waard om even binnen te kijken bij Kids at Lunch!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk