Badstoel flipper ok baby review

Total
0
Shares
Badstoel flipper ok baby review

Badstoel flipper ok baby review


Baby in bad

U kent het vast wel, u heeft uw kleintje net in bad en ineens bedenkt u zich dat de shampoo niet binnen handbereik staat. Uw kindje loslaten kan natuurlijk niet, dus dan maar zonder shampoo.

Ook voor mensen die problemen hebben met de handen, polsen, of armen kan het in bad doen van een baby veel problemen opleveren. Gelukkig heeft Ok baby daar wat op gevonden. De Flipper badstoel.

De Flipper badstoel zet u in het kleine badje, of, als uw kindje wat ouder is, in het grote bad. U kunt uw kindje erin laten zakken en u heeft uw handen vrij. Let op: Blijf ALTIJD bij uw kindje. Dit artikel is gemaakt om het u makkelijker te maken. Baby’s kunnen nooit alleen worden gelaten in bad.


Reviews Flipper badstoel

Saskia (25, 1 kind): Ik ben een ontzettend chaoot. Als ik de olie niet was vergeten klaar te zetten, dan was ik wel vergeten om een handdoek op het verschoon kussen te leggen. Mijn kindje los laten is natuurlijk geen mogelijkheid. Daarom heb ik op een gegeven moment de Flipper aangeschaft. Dat leek me nou handig. Ik gebruik de Flipper badstoel van ok baby niet alleen in bad, maar ook in het pierenbadje bij het zwembad en in de zomer in het kleine badje in de tuin. Ideaal!

Annemarie (16, 1 kind): Ik was vrij jong toen ik zwanger raakte en moest erg veel leren. In bad doen vond ik eng en lastig. Ik was bang dat de kleine weg zou glippen. Met de Flipper badstoel van ok baby is dat probleem volledig uit de wereld. Ik vind het nu leuk om mijn zoon in bad te doen!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk