Hoe zijn de Recaro kinderstoeltje reviews?

Total
0
Shares
Hoe zijn de Recaro kinderstoeltje reviews?

Hoe zijn de Recaro kinderstoeltje reviews?


Kinderstoeltje Recaro

Het merk Recaro maakt kinderstoeltjes voor in de auto. Met de kinderstoelen van Recaro kunt u veilig op weg en u hoeft u geen zorgen te maken over uw kindje.

Recaro heeft veel verschillende modellen op de markt, voor diverse leeftijdscategorieën.

De reviews over dit product zijn lovend, zo spraken we met Anne (25), die net een zoontje heeft gekregen:
“Tijdens mijn zwangerschap liep ik tegen het gigantische aanbod kinderstoeltjes, maxi cosi’s en kinderwagens aan. Maak dan nog maar eens een keuze. Veiligheid stond bij mij op nummer één. Toen ik het merk Recaro tegenkwam, kreeg ik direct een gerust gevoel. Wij hebben gekozen voor de kinderstoel Recaro profi +. Ons kleine mannetje zit heerlijk in dit babystoeltje en slaapt altijd in de auto. Doordat Recaro gebruik maakt van Isofix, is dit kinderstoeltje gemakkelijk en veilig in onze auto te plaatsen. Bovendien is dit kinderstoeltje niet al te zwaar, dus ook als ik even een winkel in moet, hoef ik me niet helemaal rot te sjouwen.”

Een andere review over dit product komt van Hans, 43 jaar en vader van 3 zoontjes:
“Wij gebruiken al vanaf de geboorte van ons eerst kind Recaro kinderstoeltjes. Het begon met een babystoeltje en nu gebruiken we inmiddels al het grootste model voor onze oudste zoon. De kinderstoeltjes van Recaro zijn gemakkelijk te plaatsen, onze kinderen zitten er super veilig in en bovendien passen er drie naast elkaar in onze auto. Ook niet onbelangrijk!”

Negatieve reviews over de Recaro kinderstoeltjes hebben we niet gevonden.

Recaro kinderstoel kopen

Wilt u een kinderstoel kopen? U kan een nieuwe kopen of u vindt een gebruikte in een kringloop winkel bij u in de buurt. Bijvoorbeeld de kringloop Vught.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk