Leuke dingen tijdens je zwangerschap

Total
0
Shares
Leuke dingen tijdens je zwangerschap
Table of Contents Hide
 1. Leuke dingen tijdens je zwangerschap
  1. Inhoud
  2. Je bent zwanger, gefeliciteerd! Over een aantal maanden ligt er een ontzettend lieve baby in je armen, een klein mensje wat jullie gemaakt hebben. Je kunt het misschien nog niet helemaal geloven, maar je leven verandert drastisch vanaf het moment dat de baby geboren is. In dit artikel worden daarom een aantal leuke tips beschreven van dingen die je nu nog kunt doen zonder ergens rekening mee te houden.
  3. Verwendag
  4. Een dagje voor jezelf, ga naar de kapper, de sauna of neem een manicure. Zodra je baby geboren is zullen deze uitjes voorlopig niet plaatsvinden. Je hebt hier helemaal geen tijd meer voor, dus geniet ervan nu het nog kan. Een leuke bijkomstigheid is dat je stralend in je kraambed ligt. Wanneer je een verwendagje inplant is het misschien ook wel lekker om uit te slapen. Vanaf het moment dat jullie ouders zijn is uitslapen soort van onmogelijk. Geniet dus van je nachtrust!
  5. Shoppen en meidenavond
  6. Ga lekker winkelen. De babyuitzet telt ontzettend veel spullen, dus ga helemaal los. Koop geen overbodige babyspullen, maar verwen je zelf ook een beetje. Misschien zie je alvast leuke positiekleding. Je kunt ervoor kiezen om gezellig met een vriendin te gaan winkelen, of je kunt ook nog een lekker meidenavondje organiseren nu je nog nergens naar hoeft te kijken.
  7. Voorbereiding thuis
  8. Zin om schoon te maken? Geef toe aan die nesteldrang. Maak alles schoon waar je maar zin in hebt, zolang je lichaam het aan kan. Zodra de baby is geboren heb je hier zo goed als geen tijd meer voor. Dus heb je zin om schoon te maken? Gewoon doen. Aan het eind van je zwangerschap is het ook slim om de vriezer te vullen. Ga lekker koken en zorg dat er genoeg gezonde maaltijden liggen zodat je na de geboorte niet na hoeft te denken over koken.
  9. Romantisch avondje met je geliefde

Leuke dingen tijdens je zwangerschap


Je bent zwanger, gefeliciteerd! Over een aantal maanden ligt er een ontzettend lieve baby in je armen, een klein mensje wat jullie gemaakt hebben. Je kunt het misschien nog niet helemaal geloven, maar je leven verandert drastisch vanaf het moment dat de baby geboren is. In dit artikel worden daarom een aantal leuke tips beschreven van dingen die je nu nog kunt doen zonder ergens rekening mee te houden.Verwendag

Een dagje voor jezelf, ga naar de kapper, de sauna of neem een manicure. Zodra je baby geboren is zullen deze uitjes voorlopig niet plaatsvinden. Je hebt hier helemaal geen tijd meer voor, dus geniet ervan nu het nog kan. Een leuke bijkomstigheid is dat je stralend in je kraambed ligt.

Wanneer je een verwendagje inplant is het misschien ook wel lekker om uit te slapen. Vanaf het moment dat jullie ouders zijn is uitslapen soort van onmogelijk. Geniet dus van je nachtrust!

Shoppen en meidenavond


Ga lekker winkelen. De babyuitzet telt ontzettend veel spullen, dus ga helemaal los. Koop geen overbodige babyspullen, maar verwen je zelf ook een beetje. Misschien zie je alvast leuke positiekleding.

Je kunt ervoor kiezen om gezellig met een vriendin te gaan winkelen, of je kunt ook nog een lekker meidenavondje organiseren nu je nog nergens naar hoeft te kijken.

Voorbereiding thuis

Zin om schoon te maken? Geef toe aan die nesteldrang. Maak alles schoon waar je maar zin in hebt, zolang je lichaam het aan kan. Zodra de baby is geboren heb je hier zo goed als geen tijd meer voor. Dus heb je zin om schoon te maken? Gewoon doen.

Aan het eind van je zwangerschap is het ook slim om de vriezer te vullen. Ga lekker koken en zorg dat er genoeg gezonde maaltijden liggen zodat je na de geboorte niet na hoeft te denken over koken.

Romantisch avondje met je geliefde

Plan een dagje of avondje met je partner. Ga overdag bijvoorbeeld leuke dingen doen voor de baby, laat een pretecho maken, ga samen lunchen of uit eten en daarna lekker naar de bioscoop. Geniet van jullie tijd samen, na de geboorte is het druk, ben je vermoeid en heb je weinig tijd voor elkaar.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk