Electronica

Total
0
Shares
ElectronicaElectronica

Samsung Galaxy S3 en S2 vergeleken
Ik kan wel zeggen ‘’het was even wachten’’ maar dat hoeft niet bij Samsung. Ben je net gewend aan je S2, komt de s3 er alweer aan. Sterker nog hij is er al. En dit nieuwe type smartphone is het vlaggenschip van Samsung. Niet dat Samsung dit echt nodig heeft, ze maken al een aantal jaren de beste smartphones.

Wat is er nieuw aan de Galaxy S3?

De Samsung S3 heeft een groter hd display, en een vele krachtigere processor voor snellere en betere prestaties. En de foto optie is vele malen uitgebreid. En natuurlijk een grotere geheugen opslag. Het nieuwe display is 4.8 inch groot en weegt 133 gram. Het toestel zelf is maar 0.1 millimeter dik,en de vormgeving komt voort uit de natuur. Want ja ook Samsung denkt aan de natuur en draagt daar graag zijn steentje bij.

Resolutie en besturing

De resolutie van de s3 is 720×1280 pixels, en maakt gebruik van het amulet technologie. Waarvan er gezegd wordt dat als je de S3 en de S2 onder een microscoop legt je dan pas kunt zien dat de S2 net iets scherper is in zijn beeld. Maar daar merk je niets van met het blote oog. Sterker nog je zou zeggen dat het beter is dan de S2. En uiteraard draait de S3 net als de S2 op het android besturingssysteem. Deze is dan wel in de nieuwe versie verkrijgbaar de 4.0 android ice cream sandwich. Deze is ook als update verkrijgbaar voor de S2.

Camera

Met de camera is niet veel veranderd, het blijft een 8 mega pixel camera. Wel zit er een nieuwe functie op. Bust shot hiermee kun je tot 20 foto’s achter elkaar kunt maken.

Geheugen opslag

Samsung staat toch wel bekend om zijn grote geheugen opslag, standaard is dit 16G en uit te breiden naar 32G. Bij de nieuwe S3 gaan ze nog een stapje verder. 64G voor een telefoon kun je hier net zoveel mee als met een laptop. Films downloaden of muziek en wat dacht je van foto’s en filmpjes, miljoenen kun je er daarvan op kwijt .

Connectiviteit

De S3 is net als de S2 uitgerust met het 3G netwerk, daarnaast heeft het nog wifi en wifi direct en met de nieuwe processor heb je razend snel internet. Verder zit er micro usb en usb on the go. De simkaart slot is nieuw, je zult hiervoor een nieuwe simkaart voor moeten aanvragen of de oude opknippen (ponsen). Maar dat mag de pret niet drukken, de S3 is er en ziet er nog mooier uit dan de S2, hij is al leverbaar bij een passend abonnement, en komt in de kleuren donkerblauw en wit.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk