Goedkope iPhones

Total
0
Shares
Goedkope iPhones

Goedkope iPhones


Een iPhone aanschaffen

Loopt uw abonnement van uw telefoon af en mag u binnenkort een nieuwe telefoon uitzoeken? U wilt dan toch ook de meest hippe en complete telefoon hebben die er is? De iPhone van Apple staat al tijden bovenaan als het gaat om populaire telefoons. Inmiddels zijn ze al aanbeland bij de iPhone 4 maar ook de eerdere modellen waren en zijn nog steeds ontzettend populair. Heeft u dus de mogelijkheid om een nieuwe telefoon aan te schaffen dan is de iPhone echt een hele goede keuze. Hier kunt u meer lezen over de iPhone en hoe u geld kunt besparen bij de aanschaf ervan.


Los toestel aanschaffen

Over het algemeen worden de meeste iPhones aangeschaft in combinatie met een abonnement maar het is natuurlijk ook mogelijk om een los toestel aan te schaffen. In dit geval zult u gewoon de volle prijs betalen van het toestel al kunnen hier nog wel verschillen zitten als u kijkt bij een aantal aanbieders. Door vooraf enkele aanbieders met elkaar te vergelijken krijgt u een goed inzicht in de prijzen van de iPhones en kunt u wellicht geld besparen met de aanschaf ervan. Bovendien kost het vergelijken van aanbieders u nauwelijks tijd noch geld.

iPhone met abonnement

Wanneer u een iPhone aanschaft in combinatie met een abonnement dan is het mogelijk om de telefoon gratis te krijgen. Uiteraard ziet u deze prijs wel terug in de kosten van het abonnement dus het is belangrijk dat u niet gelijk het eerste de beste abonnement afsluit omdat de telefoon daarbij gratis is. Hierbij kunt u namelijk bedrogen uitkomen wanneer blijkt dat u vervolgens twee jaar lang een hoge maandprijs dient te betalen voor het abonnement. Ga daarom op zoek naar een goed abonnement voor een relatief lage prijs. Ook kunt u soms beter wat bijbetalen voor de telefoon wanneer u hier vervolgens 24 maanden profijt van heeft middels een lager maandbedrag.

Op zoek naar een aanbieding

Telecom aanbieders zijn natuurlijk altijd bezig met het aantrekken van nieuwe klanten. Wanneer u dus een iPhone wilt met een abonnement kunt u hiervan profiteren door op zoek te gaan naar een telecom aanbieder die goede aanbiedingen heeft als het gaat om de iPhone. Hierbij kunt u denken aan de volgende aanbiedingen:

  • korting op het maandbedrag van het abonnement
  • korting op het toestel
  • gratis internet voor een jaar
  • gratis sms bundel bij uw iPhone


Een tweedehands iPhone

Een andere optie die u heeft is om een tweedehands iPhone aan te schaffen. Mensen die een iPhone hebben gekocht en hier op uitgeraakt kijken kunnen deze weer verkopen door ze tweedehands aan te bieden op het internet of ergens anders. Hierbij is het wel belangrijk dat u controleert of alles het nog doet want u wilt natuurlijk geen defecte iPhone aanschaffen. Over het algemeen zullen mensen echter geen kapotte telefoons aanbieden en dus heeft u de mogelijkheid om voor relatief weinig geld toch in het bezit te komen van een iPhone. Wanneer u hier een belbundel bij neemt bent u helemaal compleet en heeft u vaak veel geld bespaard.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk