Tablet kopen Ipad of Android?

Total
0
Shares
Tablet kopen Ipad of Android?

Tablet kopen Ipad of Android?


Tablet kopen Ipad of Android?

Wilt u ook een handige tablet kopen? Sinds de introductie van de iipad is de tablet een populaire gadget. Er zijn inmiddels zoveel verschillende merken en types dat het lastig kiezen is. In dit artikel wordt je verteld wat de verschillen tussen de tablets zijn zodat je een goede afweging kunt maken.


Goedkope Android tablet of Apple Ipad

De Apple Ipad was de eerste succesvolle tablet, maar inmiddels zijn er verschillende tablets met systemen als windows, android en blackberry te koop.

Na het succes de Ipad heeft Google zijn telefoonsysteem geschikt gemaakt voor tablets. De laatste versie heeft Android Honeycomb en is te vinden op tablets als de Asus Transformer, de Acer A500 en de Samsung Galaxy Tab 10.1.

Apple heeft na het succes van de Ipad de Ipad2 uitgebracht, deze is nog wat sneller en beter dan de Ipad 1.

Blackberry play tablet aanbieding

Ook Blackberry heeft als aanvulling op zijn smartphones een tablet uitgebracht. De playbook. Deze werkt samen met je blackberry telefoon zodat je berichten en emails van je telefoon op groot scherm op je tablet kan lezen. Dit betekend dat zakelijke gebruikers geen nieuwe instellingen nodig hebben voor het system, als ze eenmaal een account hebben gemaakt met hun blackberry telefoon.

Windows 7 of windows 8 Tablet

Voor door verschillende merken worden Windows Tablets uitgebracht. Deze tablets draaien windows 7 en zijn daarom geschikt om alle programma’s te draaien die ook op je normale pc draaien. Een nadeel is dat Windows 7 wat minder geschikt is om alleen met de vingers te bedienen. Hier komt in de toekomst verandering in met de introductie van Windows 8.


Mogelijkheden en aansluitingen van tablets

Waar wil je de tablet voor gaan gebruiken? Wil je onderweg kunnen internetten dan is het belangrijk om een tablet te nemen waar een 3G simkaart in past. Wil je de tablet gaan gebruiken om in de auto te navigeren? Kies dan een tablet met GPS. Wil je en tablet om foto’s van je digitale camera op te zetten. Kijk dan naar een tablet met USB aansluiting.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk