Een payroll bedrijf kiezen

Total
0
Shares
Een payroll bedrijf kiezen

Een payroll bedrijf kiezen


Een payroll bedrijf kiezen

Er zijn tegenwoordig erg veel payroll bedrijven, maar welke is nu eigenlijk de beste? Dit is sterk afhankelijk van uw wensen. Waar u vooral op moet letten is de mate van flexibiliteit, de service en het dragen van risico’s.

Een payroll bedrijf zorgt vooral voor tevredenheid van de werknemers, kosten- en tijdbesparing en zo goed mogelijke efficiëntie.

Hoe het bedrijf dat gaat bereiken moet meteen duidelijk zijn voor u als opdrachtgever. Om deze reden is het handig om van tevoren te weten waarop u en uw medewerkers kunnen rekenen bij de samenwerking met een payroll bedrijf.Voordelen

Bij payrolling kunt u vaak op de volgende 10 diensten rekenen:

  1. CAO: Het payroll bedrijf valt niet onder de CAO voor uitzendbureaus. Het CAO van de payroller biedt betere voorwaarden voor de werknemers, geeft de werkgever meer flexibiliteit en leidt tot minder personeelskosten.

  1. Flexibiliteit: Het is altijd mogelijk om een overeenkomst met een werknemer te stoppen. Zelfs bij een arbeidsovereenkomst. Natuurlijk gelden hier wel bepaalde regels voor, uw werknemer heeft immers nog een doorlopend contract bij de payroll aanbieder.

  1. Samenwerking beëindigen: De samenwerking met het payroll bedrijf kan altijd verbroken worden. Er wordt niet gewerkt met langlopende contracten.

  1. Duidelijkheid: Er wordt duidelijkheid en zekerheid geboden. Werknemers worden drie contracten van ieder één jaar aangeboden, waarop ene arbeidsovereenkomst van onbepaalde tijd volgt.

  1. Eigen risico: Het ziekteverzuim wordt op risico van de payroller genomen

  1. Website: Werknemers kunnen zich online inschrijven.

  1. Uurregistratiesysteem: Bestaande uurregistratiesystemen kunnen worden gekoppeld aan het bedrijf.

  1. Vakantiegeld: Vakantiegeld en vakantiedagen kunnen op elk moment door de payroller worden gegeven.

  1. Voorlichting op locatie: De werknemers krijgen voorlichting op locatie. Alle mogelijk vragen worden hierbij beantwoord.

  1. Beloftes worden nagekomen: Alle beloftes worden te allen tijden nagekomen.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk