Afslank producten vergelijken

Total
0
Shares
Afslank producten vergelijken

Afslank producten vergelijken


Een dieet uitzoeken… is nu het makkelijkste wat er is!
Je hebt besloten dat je wilt afvallen en je zelf een doel gesteld om zo snel mogelijk zo veel mogelijk kilo’s kwijt te raken. Welk dieet je dan moet kiezen is altijd de grote vraag. Bijna iedereen in een omgeving heeft wel eens een dieet gevolgd en bestookt je met tips over elk dieet dat ze kennen. Je ziet op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer en dan kan het erg handig zijn dat je even alle gegevens van verschillende dieten naast elkaar op papier zit. Je kunt dan bepalen welk dieet het beste bij je past en waarvan je verwacht dat je het snelste bij je doel bent.

Het bio hcg dieet

Het bio hcg dieet is een dieet dat werkt met het hormoon hcg. Dit hormoon hebben alle mannen en vrouwen van nature in hun lichaam en bij zwangere vrouwen wordt het in overmate geproduceerd. Het hormoon zorgt voor meer vetverbranding en tevens stuurt het een signaal naar de hersenen waardoor het hongergevoel vermindert. Deze kuur duurt 24 dagen en tijdens deze 24 dagen zul je snel overtollig vet kwijt raken. Wanneer je daarbij vetvrij en koolhydraatvrij eet, zul je zien dat de kilo’s er van af vliegen. Tevens is het dieet volkomen veilig en zijn er geen bijwerkingen van bekend. Door het verminderde hongergevoel is het makkelijker om het dieet vol te houden. Je kunt dit Bio HCG dieet trouwens kopen bij meerdere online webshops, bijvoorbeeld bia de website www.bio-hcg-kuur.nl.


Het South beach dieet

Het South beach dieet is een levensstijl waar dat je aan zult moeten wennen. Het houdt in dat je geen koolhydraten mag eten en nauwelijks vet binnen mag krijgen. Het dieet bestaat uit drie fasen waarbij je in de eerste fase helemaal geen koolhydraten mag eten. In de tweede fase mag je weer een klein beetje koolhydraten toevoegen zolang je maar blijft afvallen en in de derde fase heb je een geheel nieuwe leefwijze ontwikkeld waarbij je altijd let op dingen die je wel en niet mag eten. Het voordeel van het South beach dieet is dat je geen calorieen hoeft te tellen. Het nadeel is dat het, vooral in het begin, een erg zwaar dieet is om mee te beginnen.

Sonja Bakker

Het Sonja Bakker dieet is erg populair in ons land. Het houdt in dat je je gehele eetpatroon veranderd, dit aan de hand van menu’s die in het boek van Sonja Bakker staan en waarin vermeld wordt wat je wel en wat je niet mag eten. Het voordeel van dit dieet is dat je duidelijke menu’s krijgt en dus niet zelf hoeft te gaan bedenken wat je wel en niet mag eten. Het nadeel is veel mensen twijfelen aan de kwaliteit van het dieet. Vaak krijg je te weinig binnen van de dingen die wel goed voor je zijn en wordt je hierdoor futloos. Je krijgt honger en grijpt dus eerder naar een tussendoortje waardoor je helemaal opnieuw kunt beginnen met dieten.

Sporten

Wanneer je niet zo goed bent in dieten, je er niet aan kunt houden of je hele levensstijl wilt veranderen kun je ook beginnen met sporten. Wanneer je beweegt, verbrand je lichaam zijn vetvoorraden en zul je ook afvallen. Dit kan echter alleen wanneer je ook je voeding aanpast. Wanneer je meer gaat eten dan dat je voor het sporten deed, zul je niet afvallen. Tevens kost het ook veel zelfdiscipline om naar de sportschool te gaan. Ook wanneer het slecht weer is, zul je moeten gaan. Een abonnement op een sportschool is niet goedkoop, maar het sporten zorgt er wel voor dat je lekker in je vel komt te zitten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk