Afvallen met Alli

Total
0
Shares
Afvallen met Alli

Afvallen met Alli


Afvallen is een proces waarbij een lichaam meer vetten moet verbranden dan vetten opnemen en opslaan.

Zijn er medicijnen om af te vallen?

Er zijn verschillende soorten medicijnen om af te vallen. Maar de meeste medicijnen helpen het lichaam om de opslag van vetten te verminderen. Maar dit lost het probleem niet op, omdat de opgeslagen vetten hiermee niet los komen. Alli is een nieuwe afslank medicijn waarbij de opname van de vetten verminderd worden.

Hoe kan de opname van vetten verminderd worden?

Dit gebeurt met behulp van de actieve stof orlistat. Deze stof bestaat voornamelijk uit lipstatin. De functie van het stof lipstatin is alvleesklier enzymen remmen. Hierdoor zullen er minder koolhydraten opgenomen worden door het lichaam.


Moet er aan een dieet gehouden worden?

Om succesvol te kunnen afvallen, moet er wel aan een dieet gehouden worden. Het dieet bestaat uit vetarm voedsel. Als er aan dit dieet goed gehouden wordt door de gebruiker, dan zal er 50% van het lichaamsvet verwijderd worden via het spijsverteringssysteem.

Wat is een vetarm dieet?

Vetarm dieet bestaat uit maaltijden die voornamelijk uit koolhydraten en eiwitten bestaan. Natuurlijk mag er een beetje vet gegeten worden, maar deze mag niet meer zijn dan 67 gram vet per dag. Anders zullen de stoffen in de medicijn niet optimaal werken.
Het middel kan niet door iedereen gebruikt worden vanwege gezondheids redenen.

Wie mag het niet gebruiken?

  • Personen onder de 18 jaar
  • Mensen met een lage BMI waarde (lager dan 28 BMI)
  • Zwangere vrouwen
  • Vrouwen die borstvoeding geven
  • Bij gebruik van bloedverdunners
  • Allergische reactie tegen Alli
  • Bij problemen met cholestase
  • Mensen met Chronisch malabsorptiesyndroom
  • Bij gebruik van cyclosporine

Dit laatste is een medicijn dat gebruikt wordt bij de volgende aandoeningen en operaties: orgaantransplantatie, ernstige huidaandoeningen en reumatoïde artritis. Raadpleeg eerst uw arts.


Alli zonder recept

Alli kan zonder een recept gebruikt worden. Deze afslankpillen zijn als eerst in Amerika en Engeland verkocht. Na een positieve klinische onderzoek mag dit middel ook in Nederland verkocht worden. De dosering van Alli is 60mg. Dit middel kan het beste in de ochtend in zijn geheel worden ingenomen. Hierdoor zal de medicijn optimaal werken en goed opgenomen worden door het lichaam.

Zijn er bijwerkingen?

Alli zorgt ervoor dat de vetten niet worden opgenomen, dus de vetten stapelen op in de darmen, waardoor de ontlasting vloeibaar kan worden. Daarnaast zal de opstapeling van de vetten in de darm ook voor winderigheid zorgen. Hoe meer vet, hoe vloeibaarder de ontlasting wordt. Bij vloeibare ontlasting is het niet aangeraden om diarree medicijnen in te nemen, want het proces van de afslank medicijn Alli zal dan geremd worden. Is de ontlasting erg vloeibaar, dan zal het vetpercentage in het voedsel minder moeten worden, anders kan dit tot fatale gevolgen leiden.




 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk