Haaruitvalmiddel onder de loep: werkt het echt?

Total
0
Shares
Haaruitvalmiddel onder de loep: werkt het echt?

Haaruitvalmiddel onder de loep: werkt het echt?

Veel mannen en vrouwen zullen het ongetwijfeld herkennen. De enorme schrik bij het kammen van het haar en te zien hoeveel haren er in de wasbak of het doucheputje verdwijnen. Konden we ze maar oprapen en het er weer inplanten…Dat lukt helaas niet. Er zijn wel heel veel middeltjes op de markt, die claimen haaruitval te stoppen. Maar hoe kun je haaruitval stoppen? Zijn die claims wel terecht? Een bekend haargroeimiddel is Viviscal (zie Viviscal.nl). Ben jij ook zo benieuwd of dit haargroeimiddel werkt? Lees dan snel verder!

Het haargroeimiddel Viviscal wordt door veel beroemdheden gebruikt, zoals op de website van Viviscal valt te lezen. Door het gebruik van Viviscal worden de haren sterker en gezonder. Viviscal is verkrijgbaar in tabletvorm, in shampoo, conditioner en lotion. De beroemdheden en specialisten die aan het woord komen op de website van Viviscal zijn in ieder geval heel enthousiast. Het product beschrijft op de website ook wetenschappelijk onderzochte studies naar haaruitval te hebben verricht en toont aan dat hun haargroeimiddel werkt.

Haargroeimiddel

Het haargroeimiddel Viviscal is dus wetenschappelijk onderzocht. Er zijn meerdere studies naar gedaan, zoals valt te lezen op de website. Meerdere mensen hebben het haargroeimiddel getest. Bij een deel van deze testgroep had het haargroeimiddel een positieve uitwerking. Volgens de makers van Viviscal komt dat door het actieve ingrediënt AminoMar Ctm dat in Viviscal verwerkt zit. Viviscal is overigens een natuurlijk product gemaakt van zee- en schelpdieren. Ook dit natuurlijke karakter zou eraan bijdragen dat haarverlies en haaruitval wordt tegen gegaan. Het haargroeimiddel is in 25 landen verkrijgbaar, dus best een groot merk.


Haaruitval

Er bestaan verschillen tussen haaruitval vrouwen en haarverlies mannen. Deze verschillen worden ook duidelijk vermeld op de website van Viviscal, waarbij je moet denken aan erfelijkheid bijvoorbeeld. Stress, slechte voeding, ongezonde leven…stuk voor stuk kunnen ze bijdragen aan haarverlies of haaruitval. Viviscal kan helpen het haar sterker en gezonder te maken, zoals ook uit de wetenschappelijke onderzoeken blijkt. Wel dient het haargroeimiddel gezien te worden als een kuur dat in fases helpt je haren gezonder te maken. Dus je moet niet denken dat je met een paar pillen al een volle haardos krijgt. Je moet de kuur afmaken om resultaten te zien. Vaak kan dit maanden duren.

Vitamine haaruitval

Viviscal moet dus gezien worden als een vitamine die de nodige behoefte aanvullen in je lichaam, waardoor je haar wordt gestimuleerd te groeien en sterker te worden. Zoals net ter sprake kwam, werkt het haargroeimiddel in vier verschillende fases verdeelt over zes maanden. De meeste gebruikers zullen volgens Viviscal echter al na drie of vier maanden verschil zien. En dat komt overeen met de natuurlijke haargroeicyclus.

  • Fase 1: de haarzakjes worden gevoed
  • Fase 2: het aanwezige haar wordt versterkt en gestimuleerd om te groeien.
  • Fase 3: de groei van het bestaande haar waar het tijdelijk gestopt is, wordt ondersteunt. Het is normaal dat deze haren dun en piekerig kunnen zijn.
  • Fase 4: het haar wordt sterker, gezonder en levendiger.

Haargroei bevorderen

Om de haargroei bevorderen, heeft Viviscal ook een haaruitval shampoo. Of eigenlijk: een anti-haaruitval shampoo. Een conditioner en een lotion behoren ook tot het gamma. Ze werken in combinatie met de Viviscal tabletten, maar kunnen ook afzonderlijk gebruikt worden. De shampoo zorgt voor vocht en geeft kracht aan het haar. De shampoo heeft ondersteunende eigenschappen voor glanzend, gezond en vol haar.


Conclusie over haaruitval

Op de website van Viviscal valt te lezen dat het product door beroemdheden wordt gebruikt. Verschillende specialisten uit de medisch wereld, prijzen het product ook. De uitspraken van hen staan op de website. Interessant is ook dat Viviscal door de Daily Mail (Engelse krant) gekozen is tot de 10 beste gezondheidsproducten voor vrouwen. En door OK Magazine tot de 5 beste producten in haarverzorging. Wellicht dus het proberen waard. Want zonder het te proberen, weet je het niet. Bovendien is het vaak met gezondheidsproducten het geval dat het bij de een wel goed werkt en bij de ander minder. Naast de website is Viviscal ook verkrijgbaar bij DA, De Tuinen, Gezond en Wel en diverse andere drogisterijen.


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk