Handig afvallen met zink

Handig afvallen met zink

Zinkinname om af te slanken

Zink is noodzakelijk voor meerdere cruciale lichaamsprocessen, echter het heeft ook een belangrijke invloed op het gewicht. Het bepaalt namelijk welke hormonen in het lichaam worden aangemaakt waardoor juist vetopslag of afvallen wordt gestimuleerd. Waarom kun je met de inname van zinktabletten goed aan je figuur werken en waarom werkt het gunstig voor je seksualiteit?

Anti-aromatase

Is men dik dan maakt het lichaam relatief veel aromatase aan. Deze stof stimuleert de aanmaak van oestrogeen. Dit vrouwelijke hormoon zorgt ervoor dat vocht wordt vastgehouden waarnaast vetten worden opgeslagen. Oftewel men komt extra aan waardoor een negatieve spiraal is ontstaan. Om daar uit te komen dient de invloed van aromatase te worden beperkt zodat het hormoon in mindere hoeveelheden wordt aangemaakt.

Positieve aanmaak testosteron

Als testosteron niet wordt omgezet naar oestrogeen betekent dat er een toenemende hoeveelheid testosteron in het lichaam komt. Het is bekend dat na het 30e jaar mannen een procent per jaar minder van het mannelijke hormoon hebben waardoor de neiging tot aankomen toeneemt. Door juist zink in te nemen kun je ervoor zorgen dat dit proces vertraagt verloopt waardoor je relatief langer van een mannelijk gespierd lichaam kunt profiteren.

Toenemende energievraag door spieren

Meer testosteron in het lichaam zorgt ervoor dat er meer spieren worden aangemaakt. Ook tijdens slaap verbruiken spieren meer energie ten opzichte van vet. Oftewel de energievraag neemt toe waardoor een gezonde energiebalans voor afvallen ontstaat. De combinatie van meer spieren en afvallen is altijd goed om een prachtig resultaat te behalen. Doe je voordeel door af te slanken middels supplementen.

Aangepast dieet

Afvallen moet gepaard gaan met een andere manier van voedselinname. Je kunt niet meer de oude levensstijl aanhouden. Gezond eten betekent letten op wat je inneemt. Kies voor zuivel, noten, vis, mager vlees in beperkte mate, groente en fruit zodat je lichaam gunstig wordt gestimuleerd. Ook voldoende vitamine inname is daarbij van belang. Wat kun je verder doen om af te vallen naast zinkinname?

Stimuleren van metabolisme

Metabolieten in het lichaam zijn onder andere aminozuren en adrenaline. Indien de maag continu aan het werk is neemt de mate van aminozuren in het lichaam toe waardoor de stofwisseling wordt bevorderd. Het lichaam gaat efficiënter met energie om en heeft minder neiging om het op te slaan. Meer beweging (rennen, intensieve training) kan het niveau adrenaline behoorlijk verhogen waardoor eveneens meer efficiënt met energie wordt omgegaan. Kauw je daarnaast het eten vaker dan kun je met minder voeding evenveel energie verkrijgen. Oftewel alle ingrediënten komen hiermee samen om optimaal af te kunnen vallen.

Een sterk slank lichaam bereiken

Neem je zink in dan heeft het vele gunstige effecten. Het lichaam slankt af waarnaast spieraanwas het lichaam sterker maken. Dat houdt ook in dat je weerstand toeneemt waardoor je minder gevoelig bent voor aandoeningen en ziekten. Doe je voordeel door van zink te profiteren. Naast een sterk lichaam is het eveneens goed voor de seksualiteit.

Lees verder suggesties:

Zinkzalf handig tegen jeukende besmettelijke huidblaasjes

Afvallen met afslankpillen, de werking

Afvallen door het HCG hormoon te activeren

Afvallen door het metabolisme te verhogen, tips en adviezen

Artikel partner:

Overgewicht te lijf gaan met zinksupplementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk