Kleurlenzen op sterkte

Total
0
Shares
Kleurlenzen op sterkte

Kleurlenzen op sterkte


Kleurlenzen en slechte ogen

Veel mensen in Nederland hebben slechte ogen. Zij dragen meestal een bril of contactlenzen, maar er zijn ook mensen die hun ogen laten laseren.

Als je een bril of contactlenzen draagt, kan het wel eens lastig zijn om ‘leuke’ dingen te kopen. Denk hierbij aan een leuke zonnebril als je een bril draagt. Een bril moet immers altijd op sterkte zijn.

Als je lenzen draagt, kan je wel een simpele zonnebril kopen, maar dan kan je weer lastig kleurlenzen dragen.

Gelukkig zijn er ook kleurlenzen op sterkte te koop.


Kleurlenzen op sterkte

Als je normaal gesproken contact lenzen draagt, dan kan je best kleurlenzen dragen. Als je geen bijzondere afwijking hebt (dus alleen min of plus), dan bestaan er standaard contactlenzen die je kan kopen bij een opticien. Ook in kleur, al heb je wel minder keuze dan iemand die geen lenzen nodig heeft. Als je wel een afwijking aan je ogen hebt (en dat hebben veel mensen die een bril of lenzen dragen), dan kan je bij je opticien kleurlenzen bestellen. Hij of zij zal de kleurlenzen op sterkte dan speciaal voor jou moeten bestellen. Het nadeel is hiervan is dat de kosten wat hoger liggen, het voordeel is dat je de kleurlenzen op sterkte ten alle tijd kunt dragen, wanneer het jou uitkomt. Voor de precieze prijzen kan je het beste contact opnemen met je opticien.

Helaas kan niet iedereen kleurlenzen op sterkte krijgen. Als je ogen te slecht zijn, dan zit je helaas vast aan een bril.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk