Pijnlijke onderbuik en plasneiging voor klaarkomen vrouw

Total
0
Shares
Pijnlijke onderbuik en plasneiging voor klaarkomen vrouw

Tijdens de daad moeten plassen

Ben je met de geslachtsgemeenschap bezig dan wil je er uiteraard uitvoerig van genieten. Maar bij sommige vrouwen kan het voorkomen dat de drang om te plassen tijdens de daad hoog is of dat men veel onderbuikpijn heeft. Waardoor kan deze omstandigheid worden veroorzaakt, wat voor gevolgen heeft het en wat kun je eraan doen?

Invloed van de G-spot

Ongeveer een tiende van de vrouwen heeft een gevoelige G-spot. Deze plek zit op circa vier tot vijf centimeter na de vagina ingang aan de bovenzijde. Het is gelegen tussen de urineleider en de werkelijke ingang van de schede. Ter plaatse is een concentratie van zenuwuiteinden aanwezig waardoor het extra gevoelig is. Indien die plek wordt gestimuleerd kan het tot overmatige urine-achtige afscheiding komen, echter het is feitelijk geen urine. De vloeistof bevat geen afvalstoffen en is helder van kleur, waarnaast het meer een slijmachtige substantie is. De hoeveelheid van deze vloeistof kan bij sommige vrouwen aanzienlijk groot zijn.

Neiging om te plassen

Indien er veel van voorgaande stof vrijkomt – bij overstimulering – dan kan er een gevoel om te moeten plassen opkomen. Daarbij kan het zijn dat de hoeveelheid vloeistof rechtstreeks in de blaas wordt opgevangen en dus moet worden afgevoerd. Het kan een versnelde reactie zijn waardoor binnen een relatief kort tijdsbestek de blaas is gevuld. Het zorgt ervoor dat de druk te hoog is en de vrouw naar het toilet gaat. Het kan een verstorend effect voor de seksuele pret opleveren.

Buikpijn

Het kan zijn dat de vrouw niet vaak of niet snel klaarkomt of dat men het niet vaak doet. Het kan resulteren in de omstandigheid dat het feitelijk onbekend terrein is geworden voor het lichaam. Wordt men dan na lange tijd weer gestimuleerd kan het lichaam er apathisch op reageren. De onderbuik lijkt eerder extreem gespannen te zijn waarnaast ook veel afscheiding van toepassing is. De spanning kan daarbij de overhand krijgen waardoor juist kramp ontstaat. In tegenstelling tot een bevredigende eindsituatie krijgt men pijnlijke buikspieren resulterend in het voortijdig stoppen van de daad.

Wat kun je doen?

Heb je last van een gespannen lichaam dan is het belangrijk om veel te rusten. Zuren dienen uit het lichaam afgevoerd te worden zodat pijnlijk krampen niet kunnen voorkomen. Veel mensen hebben teveel om te doen in het leven waardoor de druk op lichaam en geest te hoog wordt. Bouw een moment van ontspanning in zodat je wel goed tot rust kunt komen. Zorg er eveneens voor dat je de romantiek ervoor geleidelijk aan opbouwt en niet direct overgaat tot de daad. Zodoende kan een pijnlijke situatie worden vermeden zodat je er beter van kunt genieten.

Leren van klaarkomen

Indien het lichaam niet meer gewend is om vaak klaar te komen dan moet je jezelf de tijd geven om het aan te leren. Het kan zijn dat je overgevoelig bent waardoor het lichaam pijnlijk of met veel vochtafscheiding reageert. Door het vaker te doen kun je die balans doorbreken zodat je wel er beter van kunt genieten en profiteren. Bouw daartoe de ervaring stapsgewijs op. Daarnaast kun je ook de daad spannender maken door juist de opgebouwde vloeistof de vrije loop te laten. Dit wordt ook wel squirten genoemd.

Thee drinken

Een manier om lichaam en geest extra te ontspannen is door de inname van specifieke theeën. Denk aan berkenbladthee waarmee je kramp veroorzakende zuren uit het lichaam kunt afvoeren. Drink daarnaast gemberthee om te ontspannen en om pijnlijke reacties te voorkomen. Ook van rooibosthee kun je goed ontspannen waarnaast het eveneens goed is voor vele aandoeningen. Doe je voordeel door te ontspannen zodat je wel beter van de daad kunt genieten.

Lees verder suggesties:

Wat kun je doen om vroegtijdig klaarkomen te voorkomen?

Ik kom klaar met pijn, wat is er aan de hand?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk