Tunturi fitness apparaten

Total
0
Shares
Tunturi fitness apparaten

Tunturi fitness apparaten


Tunturi, garantie voor kwaliteit

Als je een fitnessapparaat koopt, wil je er zeker van zijn dat het een goede kwaliteit betreft. Er zijn zeer veel verschillende merken op de markt, een bekend merk is bijvoorbeeld Tunturi.


Tunturi

De apparaten van Tunturi zijn uniek omdat ze een aantal bepaalde eigenschappen bevatten.
Zo bevatten de apparaten van Tunturi bijvoorbeeld een PC tool. Dit is zeer gemakkelijk omdat je via de PC tool je apparaat aan kunt sluiten op een computer. Op deze computer kun je vervolgens je testuitslagen zien en ze opslaan. Aan de hand van deze testuitslagen kun je je voortgang zien en daarnaast kun je een persoonlijk advies aanvragen. Op deze manier ben je opperbest met je lichaam bezig.

Op de Tunturi apparaten bevindt zich ook een monitor. Op deze monitor zijn films te zien van de route die je fietst.De monitor zorgt ervoor dat de route past bij wat je fietst. Fiets je harder, dan gaat de film sneller lopen.Op die manier blijft het trainen afwisselend.
Je kunt naast films ook muziek afspelen die met het ritme van de hartslag meegaat. Daardoor is het makkelijker om langer in het juiste ritme te fietsen en ook dit zorgt voor een betere training.

Daarnaast biedt een Tunturi fitness apparaat een breed scala aan trainingsmogelijkheden. Dit zorgt voor afwisseling waardoor trainen leuk blijft.

Aanvullende gadgets

Op verschillende apparaten van Tunturi is tevens een hartslagmeter verkrijgbaar. Deze houdt precies bij wat er met je hartslag gebeurt en registreert dit. Met deze gegevens is het mogelijk om een zo goed mogelijk trainingsschema op te stellen.

De hartslagmeter is in verschillende vormen te krijgen, zo kan er een hartslagmeter in de handgrepen zitten of er zit een draadloze hartslagmeter bij. Bij de hartslagmeters krijgt u tevens een hartslagtrainingsprogramma.

Het is bij Tunturi mogelijk om het apparaat geheel aan te passen aan de wensen van de koper.

Aanbod Tunturi

Tunturi heeft een breed aanbod in de verschillende categorieën:

  • Looptrainers
  • Crosstrainers
  • Hometrainers
  • Roeitrainer

In deze categorieen zijn veel verschillende apparaten te verkrijgen. De prijsklasse varieert van 300 euro tot ver boven de 2000. De apparaten zijn aan te vullen met verschillende tools. Op deze manier kan het apparaat geheel naar wens worden afgeleverd.

Een hele goede eigenschap van Tunturi loopbanden is de band zelf. Een loopband is heel belangrijk in de training, te weinig schokdempend is niet goed. Daarnaast moet de band breed genoeg zijn om comfortabel op te kunnen rennen. Bij Tunturi hebben ze de beschikking over een orthopedische loopband. Deze band is dikker en schokabsorberend en daarom zeer goed voor de gewrichten. De band wordt ook aanbevolen door fysiotherapeuten.


Tunturi kopen

Tunturi apparaten zijn onder andere te verkrijgen via internet. Vergis je echter niet in de makkelijkheid hiervan. Het is zeer lastig om een geschikt fitness apparaat te vinden als je voor het eerst op zoek bent. Het beste is om naar de winkel te gaan en je daar te laten informeren over de verschillende mogelijkheden en prijsklassen. Op die manier ben je ervan verzekerd dat je een apparaat in huis haalt dat precies past bij je wensen.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk