Wat kun je doen om vroegtijdig klaarkomen te voorkomen?

Total
0
Shares
Wat kun je doen om vroegtijdig klaarkomen te voorkomen?

Wat kun je doen om vroegtijdig klaarkomen te voorkomen?


Te snel klaarkomen, wat kun je doen?

Het overkomt een derde van de mannen, je bedrijft de liefde echter je komt reeds binnen een minuut klaar. Ondanks dat je bent klaargekomen had je er veel langer plezier van willen hebben. Deze conditie overkomt veel mannen en dus sta je er niet alleen voor. Waardoor wordt het veroorzaakt en wat zou je kunnen doen om de gevoeligheid te verminderen zodat je langer gezamenlijk plezier kunt hebben?


Invloed van gevoeligheid

Hoe fijn de eikel voelt en hoeveel plezier je kunt hebben hangt grotendeels af van de gevoeligheid. Dit is voor een belangrijk deel afhankelijk van de mate van hormonen aanwezig in het lichaam. Serotonine is een stof waarmee de tevredenheid en ontspanning van het lichaam wordt geregeld. Is er echter een beperkte mate van de stof aanwezig dan zal het lichaam meer gespannen zijn waarbij specifiek de gevoeligheid van de eikel tijdens de daad toeneemt. Het bevordert dus de snelheid waarmee wordt geëjaculeerd.

Werkdruk, -angsten en stress

Het hormoon is een gelukheidsstof waarmee we ons goed voelen. Heb je echter een drukke baan, is de werkdruk extreem hoog, of heb je door het werk stress of angsten dan verbruikt het ontzettend veel van deze stof. Het kan zijn dat het compleet wordt opgesoupeerd waardoor er minder tot geen stof meer over is om je gelukkig mee te voelen. Je gaat gestrest naar huis, denkt veel over het werk na en je kunt je daarnaast lastig ontspannen. Het kan een eerste aanleiding van depressiviteit zijn. Let wel de spanningen kunnen ook komen door privé omstandigheden of andere problemen waardoor stress en angsten ontstaan. Het ligt ten grondslag aan de aandoening waardoor seksuele prestaties minder zijn/ worden.

Relationele spanningen

Stress op het werk kan ervoor zorgen dat de relatie thuis onder druk komt te staan. Het gebeurt binnen veel gezinnen dat de problemen van het werk naar huis worden meegenomen, waardoor er thuis ook problemen kunnen ontstaan. Minder goed presteren of te snel klaarkomen kan ervoor zorgen dat de partner onvoldoende is tevredengesteld. Het houdt in dat de partner onvoldoende aandacht krijgt waardoor eveneens de spanningen hoog kunnen oplopen. Wat kun je zelf aan deze conditie doen?


Vermijden van stress en ontspanning

Meest belangrijk is uiteraard dat je stress vermijdt of minder van de werkdruk gaat aantrekken. Is dat niet mogelijk dan valt te overwegen om van werkplek of van baan te veranderen. Een nieuwe werkomgeving kan een compleet andere positieve stimulans geven aan je stemming waardoor de gevoeligheid kan afnemen. Heb je die mogelijkheid niet wat kun je dan doen om de hormonale balans te stimuleren?

Wat kun je innemen?

Ten grondslag aan de aanmaak van de stof ligt 5HTP. Dit staat voor hydroxytryptofaan. Het komt in goede concentraties voor in griffonia extract. Daarnaast kun je de aanmaak stimuleren door B3 vitamine, rozewortel extract gecombineerd met magnesium supplementen in te nemen. Ga daarvoor naar het reformhuis zodat je het juiste natuurlijke product verkrijgt waarmee je de aanmaak kunt aansturen. Let wel, je kunt het ook preventief innemen zodat je opgewassen bent tegen een beetje stress waardoor de niveau’s altijd relatief hoger zijn. Daardoor kun je je eigen seksualiteit simuleren zodat je eveneens de daad langer kunt volhouden. Zo kun je goed presteren op het werk combineren met goed presteren in bed.

Lees verder suggesties:

Griffonia extract en B vitamine om optimistisch af te vallen

Invloed van serotonine op het lichaam, lust, seks en eten

Dik zijn vermindert de erectiele functie, de invloed van aromatase

Ik kom klaar met pijn, wat is er aan de hand?

Pijnlijke onderbuik en plasneiging voor klaarkomen vrouw


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk