Wat zijn onverklaarbare aandoeningen? Redenen en oplossingen

Total
0
Shares
Wat zijn onverklaarbare aandoeningen? Redenen en oplossingen

Wat zijn onverklaarbare aandoeningen? Redenen en oplossingen


Waardoor worden onverklaarbare aandoeningen veroorzaakt?

Je bent naar aanleiding van lichamelijk klachten naar het ziekenhuis gegaan en hebt een reeks aan onderzoeken gehad. Conclusie, je bent kern gezond. De klachten zijn er nog steeds en lijken erger te worden. De conditie valt onder de onverklaarbare aandoeningen aangezien er geen “westerse” medische reden valt aan te wijzen. Wat kunnen de veroorzakers zijn van de aandoeningen en wat kun je daarbij doen?


B12 deficiëntie

Voor de ontwikkeling van het lichaam is B12 essentieel omdat het een basis ingrediënt is voor de opbouw van het DNA, de ontwikkeling van zenuwen en beenmerg. Daarnaast is het noodzakelijk voor de goede vorming van rode bloedlichaampjes waarmee zuurstof door het lichaam kan worden vervoerd. Oftewel het heeft grote invloed op de goede werking van het lichaam en vele lichaamsprocessen. Laat je B12 serumwaarde na checken zodat je bij een tekort een vitamine injectie kunt krijgen.

Schildklierproblemen

Een andere belangrijke veroorzaker van lichaamsproblemen is de schildklier. Het orgaan produceert twee zeer belangrijke hormonen. Dat zijn thyroxine T4 en thijoodthyronine T3 beide eveneens verantwoordelijk voor het metabolisme. Daarnaast heeft het invloed op vele lichaamsprocessen. Een overactieve of te trage schildklier hebben afzonderlijke symptomen en kunnen vele klachten geven. Denk aan klachten zoals overgewicht of mager zijn terwijl je normaal eet. Extreem gevoelig voor kou of warmte, trillingen, neurotisch enzovoorts. Het heeft grote invloed op het lichaam. Laat altijd je T3 en T4 waarden nameten. Mocht het een schildklier probleem zijn dan moet je levenslang Thyrax innemen om voorgenoemde hormonen aan te vullen. Je moet echter onthouden dat de schildklier ook calcitonine aanmaakt. Bij een verstoorde balans kan het botontkalking in de hand spelen. Neem dus ook D3 en K2 vitaminen in in combinatie met voldoende zuivel.

Aspartaam

E951 is een zoetstof welke aan veel producten wordt toegevoegd als vervanger van gewoon suiker. Het zorgt ervoor dat het voedsel hartig smaakt terwijl er geen grote hoeveelheid energie binnenkomt. Het middel werkt 200 keer beter dan suiker en wordt daarom volop toegepast. Probleem is echter dat aspartaam vele lichamelijk problemen kan veroorzaken zoals burn-out, depressiviteit, misselijkheid, astma, enzovoorts. Vermijd de inname van deze stof zodat je veel klachten kunt voorkomen (check het etiket van producten).


Psychische problemen

Door druk en stress kan het ons allemaal teveel worden. Het kan geestelijke impact hebben waarbij de algehele tevredenheid en stemming daalt. Daarnaast kan het gebeuren dat je nog een emotionele last met je meedraagt welke onbewust invloed op jouw lichaam en geestelijke gesteldheid uitoefent. Het is dus duidelijk dat bepaalde zaken geen juist plekje heeft gekregen en daar dient aandacht aan te worden besteed. Het is belangrijk om het verleden te verwerken door er bijvoorbeeld over te praten. Zorg er ook voor dat je ontstrest en zuren in het lichaam afvoert.

Laat een bioresonantie uitvoeren

Je kunt niet worden geholpen in de reguliere zorg of ziekenhuizen. Het antwoord waarop je zit te wachten krijg je niet en dus loop je kans dat je net als circa 1 miljoen andere Nederlanders met een onverklaarbare aandoening blijft opgescheept. Maar dat hoeft niet. Ondanks dat het ziekenhuis je niet het juiste antwoord kan geven kun je dat mogelijk wel krijgen via de natuurgeneeskundige. Daar word je via een bioresonantie onderzocht waarbij de trilfrequentie van ieder afzonderlijk orgaan wordt beschouwd. Het kan relatief snel een goed beeld geven van wat jouw klachten zijn zodat op basis daarvan met theeën (brandnetel, venkel, gember), homeopathische middelen en het vermijden van specifieke stoffen snel betere resultaten worden geboekt.

Ontzuren

Omdat het lichaam door klachten veel zuren en gifstoffen heeft opgebouwd is het bij onverklaarbare aandoeningen veelal noodzakelijk om die af te laten voeren. Zeker na het veertigste jaar is het aandeel natriumbicarbonaat in het lichaam onvoldoende om zuren (melk- en urinezuur) afdoende af te laten voeren en dus is er sprake van een toenemende mate van verzuring. Het zorgt ervoor dat de spanning toeneemt en pijnen met kwalen de kop op steken. Gebruik zuiveringszout mogelijk in combinatie met brandnetelthee om zuren en gifstoffen effectief te verwijderen.

Lees verder suggesties:

Brandnetelthee kuur, verbeter je gezondheid preventief

Drink volop melk bij schildklierproblemen

Hoe kun je de stofwisseling bij trage schildklier stimuleren

Artikel partner:

Onverklaarbare aandoeningen door schildklierproblemen
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk