Welkom op 123hoe.nl. Netwerk voor auteurs.

Wat is 123hoe.nl?

Heb jij kennis die jij wilt delen met anderen? Wil jij daarbij graag geld verdienen met het schrijven van artikelen? Dat kan! Hoe? Eenvoudig door jouw teksten te publiceren op de website 123hoe.nl.

Kennis delen: schrijf een artikel

Jij kiest zelf jouw onderwerp en de titel van jouw artikelen.
Jij mag kiezen of jij bij jouw artikelen jouw echte naam gebruikt of een Nickname. Indien jij een digitaal portfolio wilt opbouwen zal jij waarschijnlijk jouw echte naam willen vermelden. Een Nickname wordt ook veel gebruikt.

123hoe.nl zorgt voor lezers

De webmasters van 123hoe.nl zorgen voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines, zoals Google. Daardoor zullen geïnteresseerde bezoekers jouw artikelen lezen.

Jij verdient geld

Naast jouw artikelen worden relevante advertenties van onze adverteerders getoond.
Jij krijgt 50% van de opbrengsten daarvan. Wij gebruiken het adverteerders-netwerk van Google.

Google AdSense

Google AdSense is wellicht het grootste advertentieprogramma op internet. Met Google AdSense is het mogelijk is geld te verdienen met jouw unieke artikelen. Google AdSense selecteert advertenties die bij het onderwerp en de inhoud van jouw artikelen passen.

Meld je nu aan

123hoe.nl is een informatieve website met artikelen die interessante onderwerpen beschrijven. De website is een informatiebron voor jong en oud en kan jou helpen aan die informatie te komen waar je al zo lang naar op zoek bent.

Bovendien kun je op 123hoe.nl ook reacties op artikelen geven. Zo zie je reacties en meningen van andere lezers, maar kun je ook vragen stellen over het onderwerp, waarop anderen weer kunnen reageren. Uiteraard kun je zo ook eventuele aanvullingen geven op het onderwerp.

Waarom 123hoe.nl?

123hoe.nl is in het leven geroepen om een online bibliotheek aan te bieden aan iedereen in Nederland. Met z’n allen kunnen we goede kwalitatieve artikelen op het internet zetten, en zo iedereen in Nederland helpen aan goede informatie of tips en adviezen bij problemen of vragen.

Bijdragen aan 123hoe.nl?

123hoe.nl is immer op zoek naar goede auteurs die graag artikelen schrijven. Door het schrijven van artikelen in jouw interessegebied kun je bijdragen aan 123hoe.nl en kun je meehelpen om van deze website de grootste informatie-website van Nederland te maken.

Als je je aanmeldt en een aantal artikelen schrijft, kun je ook meedelen in de inkomsten die via advertenties binnenkomen.

Iedereen mag meeschrijven, geef je daarom nu op door je meteen te Registeren. Je kan ook eerst Contact opnemen voor meer informatie.