Camera beveiliging

Total
0
Shares
Camera beveiliging

Camera beveiliging


Camera beveiliging

Goede beveiliging krijgt u middels camera toezicht van Lumio-lichtprojecten! In principe doet Lumio-lichtprojecten aan het totaal beveiligingspakket van uw onderneming, waarbij naast camera toezicht ook wordt gekeken naar inbraakbeveiliging, brandmelding en toegangscontrole. Middels het zogeheten Lumiview komt alle informatie samen zodat u binnen uw onderneming deze systemen eenvoudig zijn te combineren en te controleren. Veiligheid is een belangrijk goed in onze maatschappij echter door de dreiging van criminaliteit, brandstichting, vandalisme komt onze geborgenheid steeds meer in het geding. Goede beveiliging is dan ook onontbeerlijk en dat doet u onder andere door de toepassing van adequate camera beveiliging. Middels de visie van Lumio-lichtprojecten wordt ook voor uw onderneming een strak camera plan beveiliging geïmplementeerd.


Camera plan voor beveiliging

De Lumio-lichtprojecten beveiligingsspecialist neemt bij u de situatie op. Het terrein wordt ingemeten en ter plaatse wordt beoordeeld waar de donkere hoeken zitten. Speciale aandacht wordt er uitgegaan naar dergelijke punten zodat via camera toezicht iedere hoek duidelijk zichtbaar wordt gemaakt. Daarnaast is het van belang om de opbouw van de terrein afgrendeling in kaart te hebben. Het kan zijn dat ook om het terrein heen aanvullend camera toezicht benodigd is aangezien de dreiging of het risico te hoog is. Gevaren dienen vooraf ingeschat te worden en waar mogelijk te worden voorkomen danwel staande houden. Goede camera beveiliging in combinatie met effectief toezicht door goed getrainde bewakers levert zondermeer een verhoogde veiligheid.

Complete Lumio aanpak

Zodra u Lumio-lichtprojecten inschakelt inventariseren we uw terrein en pand en kunnen we beoordelen op welke strategische plekken de camera’s ge-implementeerd moeten worden opdat het gehele terrein overzichtelijk in beeld wordt gebracht. Het terrein wordt daarbij in principe afgegrendeld middels een hoge terrein afscheiding waarbij een enkele bewaakte toegangspoort toegang tot het terrein verschaft. Voertuig en persoon identificatie en inspectie is van belang om zo ongewenstheid buiten de deur te houden. Sensoren houden bewegingen in de nachtelijke uren in de gaten waarnaast ook op brand wordt gecheckt. Snelle respons is evident om eventuele schade te minimaliseren.

Lumiview

Lumio-lichtprojecten heeft een goed vooruitstrevend systeem bedacht waarbij alle informatie als:

  • Camera beveiliging: concreet camera plan levert een optimale dekking van gehele terrein, zodoende dat het gehele terrein continu in beeld is;
  • Inbraak en brand sensoren: het pand wordt uitgevoerd met bewegingssensoren. Nadat de brand en sluit ronde is geweest bent u ervan verzekert dat insluipers worden gedetecteerd. Naast inbraak beveiliging is brand monitoring zeer belangrijk;
  • Goede toegangscontrole houdt verkeerde invloeden uit de maatschappij buiten de deur.

Deze informatie wordt gebundeld in het lumiview systeem waarmee u vanuit een centrale beveiligingskamer alle informatie snel en eenvoudig kunt analyseren.


VEB beveiligingsbedrijf van het jaar

Middels de effectieve aanpak van de beveiliging van objecten door het Lumio-lichtprojecten team heeft Lumio in 2011 het VEB Beveiligingsbedrijf van het jaar certificaat ontvangen. Daarmee wordt aangetoond dat de kwaliteit van de geleverde dienst middels implementatie van camera beveiliging in combinatie met afdoende monitoring en sensoring. Ons concept hebben we met de jaren van ervaring weten te perfectioneren tot een systeem van goed camera toezicht en optimale monitoring zodoende dat bij onverhoopte ongeregeldheden snel en adequaat gereageerd kan worden.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk