Canvas foto

Total
0
Shares
Canvas foto

Canvas foto


Als je op zoek bent naar een origineel cadeau, dan kan dat best lastig zijn. Iets persoonlijks, warms maar toch ook functioneels…Een canvas foto heeft het alle drie. Zeker als je een mooie herinnering cadeau wilt doen, waar iemand nog heel lang plezier van heeft.

Canvas fotos
Canvas foto: misschien denk je er niet een, twee, drie aan. Toch is de canvas foto erg populair. Je kunt er namelijk verschillende kanten mee op. Stel je hebt bijvoorbeeld een beste vriendin waar je mee op vakantie bent gegaan. Jullie hebben leuke foto’s geschoten tijdens een boottocht, diner of aan het strand. En de mooiste foto wil je haar cadeau doen tezamen met de herinnering aan dat moment. Nu kun je er een leuk lijstje bij kopen en de foto leuk inpakken, maar het blijft een beetje saai.

Canvas foto en het waarom

De foto kun je ook uit vergroten op een canvas doek.  Er wordt dan een zogenaamde ‘blow up’ gemaakt van de foto in een formaat dat jezelf bepaalt. Je kunt voor een kleine vergroting gaan, maar ook voor een supervergroting op XL formaat. Je kunt zelf de maat bepalen. Bedenk hierbij waar degene aan wie je de canvas foto cadeau wilt doen, de canvas foto gaat ophangen. In de slaapkamer? Woonkamer? Of misschien wel in de gang. Op die manier kun je het beste een formaat bepalen.

Canvas fotos maken een ruimte gezellig en sfeervol. Ook visite vindt het vaak erg leuk om bijvoorbeeld iets terug te zien van de bewoner: een vakantie, een huwelijk of misschien wel de hond die er leuk op staat. Je bedenkt het zelf. En degene die de canvas foto krijgt, is er vast dolgelukkig mee. Een origineel cadeau vinden wijzelf.


Of maak een canvas foto voor jezelf

Je hoeft een canvas foto natuurllijk niet cadeau te doen. Je kunt er ook voor jezelf een laten maken. Bijvoorbeeld van je huwelijk of de kinderen. Je kunt vaak ook kiezen voor een effect op zo’n doek. Bijvoorbeeld voor zwart-wit of sephia-kleuren. Dat maakt een foto vaak ook erg origineel. Tegenwoordig kun je op veel camera’s ook een effect instellen op het moment dat je de foto neemt. Zo’n effect geeft vaak een ‘verouderde’ look aan de foto of juist eentje met alleen blauwe kleuren. Je hebt hier verschillende effecten voor, afhankelijk van welk apparaat je gebruikt. Ook deze foto’s kun je natuurlijk op een canvas doek laten printen. Dezelfde effecten worden dan overgenomen op het canvas, en dat ziet er in het groot vaak nog verrassender uit.

Goedkope canvas fotos

Nu zijn er heel veel aanbieders op het internet en ongetwijfeld in de stad waarin je woont, die verschillende canvas doeken aanbieden. We hebben het dan over de formaten of over de effecten. We adviseren hierbij prijzen goed te vergelijken, want voor hetzelfde product, kun je elders voor zoveel minder krijgen. Het is dan ook zonde als je te veel betaalt.

Goedkope canvas fotos kun je bijvoorbeeld laten maken bij Canvas-prints.nl. Deze aanbieder hanteert prijzen vanaf € 21,05. Let ook goed op de inkt die wordt gebruikt. Want niet bij elke aanbieder is de kwaliteit even goed. Bij Canvas-prints.nl echter wordt er echter speciale inkt gebruikt met UV-bescherming, zodat je canvas doek ook mooi blijft.

Met deze tips moet het zeker goedkomen. Wedden dat je iemand zult verrassen met een canvas foto!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk