Design tuinmeubelen

Total
0
Shares
Design tuinmeubelen

Design tuinmeubelen


Design is hot! Niet alleen als het om kleding gaat, maar tegenwoordig ook in ons interieur. Dutch design neemt hierbij een steeds populairdere rol aan. Dat is niet gek, want wij Nederlanders produceren kwalitatieve spullen die ook nog eens apart en mooi ogen. Als we kijken naar de tuintrends van dit jaar (2012), zien we bijvoorbeeld veel design tuinmeubelen terug. Daarnaast is er echter nog een belangrijk kenmerk: kleur! Colorblocking wordt colorshocking!

Exclusieve tuinmeubelen

Omdat het lekkere weer er nu echt aan zit te komen, gaan we met z’n allen meer naar buiten. Tuintjes worden opgeknapt en terassen schoongeveegd. In tuincentra zijn al een tijdje leuke tuinmeubels te vinden. De tuinmeubel lounge sets zijn zoals altijd ook dit keer weer enorm in trek. Alleen kunnen die behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er ook steeds meer goedkope alternatieven te vinden bij bijvoorbeeld de Blokker, Leen Bakker en de Xenos. Maar wat als je op zoek bent naar iets exclusiefs? Exclusieve tuinmeubelen en design tuinmeubelen zijn niet overal te verkrijgen. Alleen geselecteerde winkels hebben die. Laten we eens kijken welke merken design tuinmeubelen er zijn.


Fermob

Fermob: het meest bekende merk in Nederland onder design tuinmeubelen is waarschijnlijk wel Fermob. Fermob tuinmeubelen zijn erg kwalitatief in elkaar gezet. Maar het oog wil ook wat, dus hebben de designers alle Fermob tuinmeubelen een creatieve draai gegeven. De Fermob 2012 collectie laat bijvoorbeeld echt een ware kleurexplosie zien. Als je het helemaal gehad hebt met die saaie winter en herfst en toe bent aan kleur, zit je bij Fermob dus helemaal goed. De meeste Fermob tuinmeubelen zijn gemaakt van metaal en ijzer, maar ook vind je andere materialen als kunststof terug. Handige hiervan is, is dat het makkelijk schoon te maken is. En dat is, vind ikzelf, ook heel belangrijk. Want met alle stof in de lucht, worden buitenmeubels algauw heel vies. Gewoon een doekje eroverheen en klaar is dus erg handig.

One to Sit

One to Sit is een ander merk tuinmeubel waar veel mensen ook erg dol op zijn. One to Sit presenteert echt exclusieve tuinmeubelen, meer in het hoger segment zeg maar. Zo zie je veel tuinmeubel lounge sets terug bij One to Sit. Er is gebruik gemaakt van duurdere materialen en dat zie je er ook aan af. One to Sit heeft bijvoorbeeld ook zonnebedden. Bedenk wel dat al deze design tuinmeubelen dus een ander prijskaartje hebben dan bij Fermob bijvoorbeeld. Wat ook een groot verschil is, is dat One to Sit vooral gebruikt maakt van ingetogen kleuren zoals wit, grijs, donkerbruin en zwart. En bij Fermob zagen we bijvoorbeeld heel veel kleur. Als je dus niet van kleur houdt, maar wel van design en een industrieele look, dan zouden de One to Sit tuinmeubelen een uitkomst kunnen bieden.

Maak het af met accessoires!

Al met al zijn er dus hele mooie exclusieve, design tuinmeubelen te verkrijgen. Met een paar mooie accessoires maak je de boel helemaal af. Denk bijvoorbeeld aan tuinlantaarns, kussens en grote zitkusens bijvoorbeeld die je in het gras kunt plaatsen (mocht je een tuin hebben).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk