Ecowasbal

Total
0
Shares
Ecowasbal

Ecowasbal


Inhoud

Of de was nu vies is van rode wijn, modder of een vetvlek heeft. Met de Ecowasbal bespaar je tot 80% op je wasmiddel en behoud je hetzelfde resultaat. Dat klonk voor mij als muziek in de oren. Lekker en kwalitatief wasmiddel is namelijk vrij prijzig. Bovendien is wassen met de Ecowasbal beter voor het milieu.

Ik besloot bij de Bijenkorf in de Den Haag de Ecowasbal aan te schaffen. Op het eerste gezicht ben je niet meteen overtuigd. Het is een plactic bal met metalen balletjes erin. Meteen probeerde ik hem uit bij mijn vuile was met 20% van de hoeveelheid wasmiddel dat ik normaliter gebruik. Gek genoeg was de vuile was schoon, waren vlekken eruit en rook het fris. Ik was erg verrast maar voor de zekerheid probeerde ik hetzelfde alleen dan zonder de Ecowasbal. Het resultaat was meteen minder en niet alle vlekken waren verwijderd. De Ecowasbal heeft daadwerkelijk effect op je wasbeurten.

Ecowasbal

Ecowasbal

Door te wassen met de Ecowasbal kun je ook op een lagere temperatuur wassen. Aan te raden is 30 graden met eventueel de eco stand. Hierdoor bespaar je water om het minder stoomt. Maar vergeet niet regelmatig een wasmachine te draaien op 90 graden om bacteriën te doden en om oude zeepresten uit de machine te verwijderen. Dit voorkomt nare luchtjes.

De Ecowasbal gaat zo 1000 wasbeurten mee maar ben je ontevreden dan krijg je het geld, 25 euro, terug. De Ecowasbal kan gebruikt worden alle wasbeurten behalve kwetbare stoffen zoals zijde en wol bij alle temperaturen t/m 60 graden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk