Topper Hoeslakens – Hoe zit het nu Precies?

Total
0
Shares
Topper Hoeslakens - Hoe zit het nu Precies?

Topper Hoeslakens – Hoe zit het nu Precies?


Topper Hoeslakens – Hoe zit het nu precies?

Een Topper Matras is een extra matras op uw boxspring bed. Deze zijn veelal 7 tot 8 cm dik en zorgen voor extra slaapcomfort. U dient uw hoeslaken hierop aan te passen.

Geen hogere prijzen!

Er worden vaak hoge prijzen gevraagd voor bed textiel voor Topper Matrassen. Dit is echter helemaal niet nodig, omdat een Topper Hoeslaken in principe niet meer is dan een gewoon hoeslaken met een kleinere hoek.

Bij Slaaptrends.nl rekenen wij dus geen extra kosten voor het vervaardigen van  hoeslakens voor Topper Matrassen en dus betaald u voor een Topper Hoeslaken dezelfde prijs als een normaal hoeslaken,

U heeft een boxspring bed met Topper Matras. Wat bevelen wij aan?


Molton Hoeslaken

Om uw Topper Matras langer mooi te houden raden wij u aan om als eerste om het Topper Matras te beschermen met een Molton Topper Hoeslaken. Carese Molton Topper Hoeslakens zijn vervaardigd uit extra zware 100% katoenen garens die zorgen voor een maximale vochtopname en uitstekende ventilering. Doordat deze molton is gesanforiseerd is deze ook nog eens krimpvrij.

Hoek

Een Carese Molton Topper Hoeslaken heeft een hoek van ca 17 centimeter. Dit houdt in dat eenmaal om uw Topper Matras het hoeslaken op alle zijden ca 10 centimeter onder het matras komt. Dit is genoeg om te voorkomen dat het hoeslaken in het midden terug krult.

Jersey, Badstof of Katoen?

Over de molton trekt u een standaard hoeslaken van Badstof stretch, Jersey Stretch of Katoen, Percaline Katoen of Satijn. U kunt gewoon een hoeslaken nemen met een standaard hoekhoogte van 30 cm. Dit hoeslaken komt aan de onderzijde nog ca 10 cm verder dan het molton Topper Hoeslaken.

Deze combinatie van deze 2 hoeslakens zorgt dat het Topper Matras perfect ligt (niet opkrult), de hoeslakens strak om uw Topper Matras zitten en dat uw topper matras perfect beschermd is.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk