Freelance Juridisch medewerker

Total
0
Shares
Freelance Juridisch medewerker

Freelance Juridisch medewerker


Uw juridische afdeling heeft van tijd tot tijd extra ondersteuning nodig, dit kunt u oplossen door een freelance juridisch medewerker in te huren. Freelance betekent dat de jurist zelfstandig werkzaam is, en van opdracht naar opdracht werkt. Gewoonlijk is de freelance juridische medewerker een specialist die hoog is opgeleid en veel ervaring heeft binnen het juridische vakgebied. Doordat de specialist wordt ingezet op freelance basis heeft u snel extra juridische ondersteuning binnen uw onderneming. Daarbij kunt u werken middels fijn afgebakende juridische vraagstukken zodat de tijd effectief wordt benut. Heeft u dan ook als MKB ondernemer een freelance juridisch medewerker nodig ter ondersteuning van uw huidige team, schakel dan MKB huisjuristen in.

Waarom freelance jurist

Een freelance jurist is flexibel inzetbaar. Zodra de nood hoog is kunt u een freelance juridisch medewerker inschakelen. Deze jurist werkt zelfstandig omdat hij veel kennis en ervaring van zijn vakgebied heeft. Daarmee is de jurist voor u handig inzetbaar. U heeft dan ook geregeld contact met de freelance jurist en daarmee kunnen juridische problemen ook op een laagdrempelige manier besproken worden. Indien uw onderneming geregeld met juridische vraagstukken zit waartoe de freelance juridisch medewerker voor wordt ingeschakeld, verandert de freelance jurist geleidelijk in een huisjurist op freelance basis.


Voordelen freelance huisjurist

Complexe juridische vraagstukken vragen om een heldere en snelle oplossing binnen het wettelijke kader van uw MKB onderneming. Schakelt u daartoe op een geregelde basis een freelance huisjurist in houdt dit in dat de huisjurist snel op de hoogte is van alle aspecten die binnen uw organisatie meespelen. De freelance jurist heeft daarmee snel inzicht in wat er reilt en zeilt binnen uw organisatie. In combinatie met de parate juridische kennis kan de freelance huisjurist snel inspelen op juridische vraagstukken. Bovendien beschikt u reeds over een vaste juridische afdeling, zodat de freelance huisjurist zich kan concentreren op de dringende juridische vraagstukken zonder afgeleid te worden door bijzaken. Zo kunnen complexe vraagstukken binnen uw organisatie snel en efficiënt van tafel worden geveegd.

Opdracht realisatie

Het inschakelen van een freelance jurist betekent dat u flexibel bent omtrent hoelang en hoeveel juridisch werk u wilt verzet hebben. Betreft het complexe juridische problemen – waar u mogelijk als MKB onderneming geregeld mee te maken krijgt – kan de frequentie van het bezoek door een freelance juridisch medewerker opgevoerd worden. Zijn er daarnaast juridische vraagstukken die urgent van aard zijn, dan kan de freelance jurist per ommegaand worden ingeschakeld doordat u aan de jurist de opdracht verstrekt. Uiteraard kunt u de freelance jurist iedere werkdag bereiken om zo op een laagdrempelige manier juridisch advies te krijgen. Uiteraard kan de freelance jurist de ernst van de zaak beoordelen en besluiten tot het maken van een spoed bezoek aan uw onderneming. Daarmee ziet u dat de freelance huisjurist snel en behendig met opdrachten om gaat met als doel het realiseren een goede juridisch antwoord voor uw vraagstukken.

Langdurig contract op freelance basis

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een langdurig contract af te sluiten met een freelance jurist, juist omdat uw organisatie in verandering zit en het oplossen van de juridische problemen tijd in beslag neemt. Daarmee kan de freelance jurist u mogelijk als mediator voor organisatie veranderingen danwel voor het opstellen van een Due Diligence ingeschakeld worden. Wilt u dan ook voor uw juridische zaken een freelance juridisch medewerker inschakelen benader dan ons. Wij hebben veel freelance juridisch specialisten in huis die klaar staan om u van dienst te zijn.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk