Foodfestival Amsterdam

Total
0
Shares
Foodfestival Amsterdam
Table of Contents Hide
 1. Foodfestival Amsterdam
  1. Inhoud
  2. Dit jaar vind van 26 tot 29 november het Foodfestival plaats in de Amsterdam Rai. Tijdens dit festival kun je van alles beleven, maar vooral proeven op het gebied van eten en drinken. Er zullen 70 foodtrucks de Rai binnen rijden en je voorzien heerlijk eten. Naast de foodtrucks zijn er enkele pop up restaurants en musictrucks te vinden.
  3. Foodtrucks
  4. De foodtrucks zorgen voor een unieke beleving. Heb je ooit meer dan 70 verschillende “restaurantjes” bij elkaar gezien? Ik in ieder geval niet. De organisatie heeft voor een grote diversiteit qua eten gezorgd zodat er voor ieder wat wils is. Onderstaand vind je informatie over foodtrucks die aanwezig zullen zijn op het festival: – The Fat Dog: de uitbater van de truck: Ron Blauw biedt van alles aan. Zo kun je er een ouderwets broodje worst eten met wat extra’s of zoetzure groenten met rode currymayonaise, koriander en krokante rijst. Het laatst genoemde wordt ook wel Naughty Bangkok genoemd. Andere gerechten hebben namen zoals: chinatown, sloppy joe, vive la france of gangs of new york. Diversiteit is hier de sleutel. – La cubanita: wie kent het niet? La cubanita. Ik ben er zelf pas nog gaan eten en ik moet zeggen dat het gesmaakt heeft. Tapas gaan er altijd wel in! Kleine gerechtjes die je in een paar happen op hebt met daarnaast een lekkere cocktail. – Churros company: de Spaanse donut. Deze snack bestaat uit gefrituurd tarwedeeg of aardappeldeeg. Je komt het vaak tegen op markten en in pretparken maar nu ook in een foodtruck. Wil jemeer weten over de verschillende foodtrucks? Kijk dan eens op de website van Foodfestival Amsterdam.
  5. Parkeren
  6. Zelf het foodfestival beleven? Zorg dan dat je op tijd bent en je auto bij de Q-park parkeergarage parkeert. Zo staat je auto in ieder geval bij een beveiligde parking en hoef je zelf bijna niet door de regen te lopen. Tevens kun je sinds kort je elektrische auto opladen bij Q-park. Altijd handig!

Foodfestival Amsterdam


Dit jaar vind van 26 tot 29 november het Foodfestival plaats in de Amsterdam Rai. Tijdens dit festival kun je van alles beleven, maar vooral proeven op het gebied van eten en drinken. Er zullen 70 foodtrucks de Rai binnen rijden en je voorzien heerlijk eten. Naast de foodtrucks zijn er enkele pop up restaurants en musictrucks te vinden.Foodtrucks

De foodtrucks zorgen voor een unieke beleving. Heb je ooit meer dan 70 verschillende “restaurantjes” bij elkaar gezien? Ik in ieder geval niet. De organisatie heeft voor een grote diversiteit qua eten gezorgd zodat er voor ieder wat wils is. Onderstaand vind je informatie over foodtrucks die aanwezig zullen zijn op het festival:

The Fat Dog: de uitbater van de truck: Ron Blauw biedt van alles aan. Zo kun je er een ouderwets broodje worst eten met wat extra’s of zoetzure groenten met rode currymayonaise, koriander en krokante rijst. Het laatst genoemde wordt ook wel Naughty Bangkok genoemd. Andere gerechten hebben namen zoals: chinatown, sloppy joe, vive la france of gangs of new york. Diversiteit is hier de sleutel.

La cubanita: wie kent het niet? La cubanita. Ik ben er zelf pas nog gaan eten en ik moet zeggen dat het gesmaakt heeft. Tapas gaan er altijd wel in! Kleine gerechtjes die je in een paar happen op hebt met daarnaast een lekkere cocktail.

Churros company: de Spaanse donut. Deze snack bestaat uit gefrituurd tarwedeeg of aardappeldeeg. Je komt het vaak tegen op markten en in pretparken maar nu ook in een foodtruck.

Wil jemeer weten over de verschillende foodtrucks? Kijk dan eens op de website van Foodfestival Amsterdam.


Parkeren


Zelf het foodfestival beleven? Zorg dan dat je op tijd bent en je auto bij de Q-park parkeergarage parkeert. Zo staat je auto in ieder geval bij een beveiligde parking en hoef je zelf bijna niet door de regen te lopen. Tevens kun je sinds kort je elektrische auto opladen bij Q-park. Altijd handig!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk