Paranormaal begaafd

Total
0
Shares
Paranormaal begaafd

Paranormaal begaafd


Paranormaal begaafd

Sommige vinden het oplichting en kwakzalverij, andere mensen geloven er weer heilig in: mensen die paranormaal begaafd zijn. Misschien twijfel jij momenteel? Of misschien denk je zelf wel dat je paranormaal begaafd bent?

Veel mensen die zeggen paranormaal begaafd te zijn, vinden hier ook hun werk in. Mensen die als paragnost gaan werken. Of mensen die als waarzegger of waarzegster aan de slag gaan. Of als medium.

Dit is trouwens ook een grote reden waarom veel mensen, mensen als waarzeggers en paragnosten als oplichter zien. Ze vragen veel geld en zeggen en vertellen eigenlijk allerlei dingen die je niet echt kunt toetsen.


Wanneer ben je paranormaal begaafd?

Iedereen kent wel de term paranormaal begaafd, maar wat bedoelen we hier eigenlijk mee? Als we spreken over iemand die paranormaal begaafd is, dan hebben we het over mensen die zeggen dingen te weten, die ze eigenlijk helemaal niet kunnen weten. Denk hierbij aan contact met overledenen, kunnen voorspellen wat er in de toekomst gaat gebeuren en weten wat een ander denkt. Ook is het mogelijk om dingen te zien die zich op een andere plek voordoen of gebeurtenissen die in het verleden hebben plaats gevonden.

Paranormaal begaafd: je bent voor of tegen

Er zijn een hele hoop mensen die heel negatief denken over alles wat met paranormaal begaafd zijn te maken heeft. Daarnaast zijn er ook een hele hoop mensen die heel erg veel interesse hebben in een paranormaal beurs of in paranormaal begaafde mensen. Kijk maar naar de hoeveelheid tv programma’s die hier over op tv gaan. Denk maar aan Char, het 6e zintuig, en de man die weet wat kinderen denken of zouden willen zeggen.

De meeste mensen zijn dus of heel erg tegen paranormaal begaafde mensen of ze zijn juist heel erg voor dit soort mediums. Deze tweestrijd is er eigenlijk altijd en geweest en de kans is dus ook niet groot dat dit snel zal gaan veranderen.

Helderziend zijn

Mensen die helderziend zijn worden ook wel een paragnost genoemd of helderziende. Een helderziende kan dingen zien die op een andere tijd of plaats zijn gebeurd. Je ziet bijvoorbeeld heel vaak dat mensen een paragnost inschakelen als een familielid of vriend om een onbekende reden om het leven is gekomen. Mensen kunnen dan vaak niet leven met deze onwetendheid en schakelen een paragnost in om er achter te komen wat er precies gebeurd is. Het vervelende alleen is dat je natuurlijk nooit kunt toetsen of het gene wat de paragnost zegt ook daadwerkelijk zo is.


In contact komen met paranormaal begaafde mensen

Er zijn een heleboel manieren waarop je in contact kunt komen met een paranormaal genezer, paragnosten, waarzeggers en noem maar op. Er zijn verschillende mensen die hun eigen praktijk hebben geopend. Maar ook online consulten volgen zie je steeds meer. Je stelt dan bijvoorbeeld een vraag aan een helderziende als: Is mijn overleden man trots op me? En dan kunnen deze mensen door deze vraag online te versturen en wat nodige gegevens mee te sturen, weer via de mail antwoord krijgen op hun vraag.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk