Paranormale beurs

Total
0
Shares
Paranormale beurs

Paranormale beurs


Hedendaags is de term “paranormale gave” niet zo vreemd meer als enkele jaren geleden, wij de hedendaagse mens staat er dus steeds meer voor open.

  • Waarom zou er niet meer zijn tussen hemel en aard.

Verschillende media doen sinds enkele jaren mondjesmaat hier verslag van we zijn minder rechtlijnig gaan denken lijkt wel!.

Paranormale beurs bezoek

Dus een bezoekje aan een paranormale beurs is lang niet zo vreemd meer.Steeds meer mensen lopen tegen feiten aan zoals, waarom ben ik me meer bewust van zaken waar ik voorheen niet eens aan gedacht zou hebben. Kijk maar eens naar de televisieprogramma’s zoals:

  • Het zesde zintuig
  • Derek Ogilvie de kinderfluisteraar
  • Char

Dit zijn enkele programma’s die als eerste op de Nederlandse televisie, dit onderwerp aansneden. Mensen zijn nieuwsgierig van aard, daarom lijkt het ook een logische stap om ook eens een paranormale beurs te bezoeken. Zelfs al heeft het helemaal niet uw interesse, onze nieuwsgierigheid maakt ons immers tot wezens die graag het naadje van de kous willen weten.


Wat kan u verwachten op een paranormale beurs?.

Waar uw interesse ook naar uitgaat,..u zult uw ogen uitkijken de meest uiteenlopende zaken zult u er aan treffen. Natuurlijk zal niet alles uw interesse of aandacht vragen, maar ongetwijfeld zal u er wat wijzer of tenminste iets meer geïnformeerd vandaan komen.
De beurs wordt over het algemeen gegeven in een ruim opgezette hal. Met verschillende stands vaak gecategoriseerd in thema’s. Paragnosten, mediums, astrologen, healers, gebedsgenezers en therapeuten, dit zijn veelal de meest bezochte mediums. Er bevinden zich ook stands met meer informatieve zaken, die bv boeken, stenen of andere spullen die iets te maken hebben met spirituele en paranormale zaken verkopen. Het aanbod is erg divers en u zult er zeker iets vinden, zeker als u al het gevoel heeft dat u op zoek bent naar misschien antwoorden.

Medium

Het komt ook voor dat u er een naar gevoel aan kunt overhouden, wellicht wordt er u iets verteld waar u zich ongemakkelijk bij zult voelen, of misschien iets waar u van schrikt. Ook dit kan tot de mogelijkheden behoren. Immers niet alles wat we te weten kunnen komen heeft een positieve uitwerking. Denkt u bijvoorbeeld aan het antwoord op waarom voel ik me niet veilig in die ene kamer in het huis. Er van uit gaand dat de mediums u alles eerlijk zullen mededelen, zou het kunnen zijn dat er een entiteit in uw huis aanwezig is.

Entiteit

Een entiteit is een overledenen die nog niet is overgegaan naar het licht. U zult wanneer u dit is medegedeeld, hulp kunnen verwachten wanneer u dit wenst. De mediums zijn er dan ook zeker voor u en zullen met u verdere afspraken maken.

Hopelijk bent u nu niet geschrokken en heeft u besloten ik heb geen zin om te worden geconfronteerd met eventuele geesten in mijn huis. Wees gerust!!

  • Bent u alleen op zoek naar de juiste richting in uw leven.
  • Ben ik zelf misschien paranormaal begaafd.
  • Hoe kan ik mezelf sterker maken.
  • Wat kunnen mineralen voor mij betekenen.

Dit is een kleine greep uit alle mogelijke vormen van hulp die te vinden zal zijn op een paranormale beurs.

Bevredig uw nieuwsgierigheid en neem eens een bezoek wellicht verandert uw leven ten goede.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk