voordelen van adecco uitzendbureau

Total
0
Shares
employment agency

voordelen van adecco uitzendbureau


Heb jij tijdelijk werk? En wil jij graag een vaste baan? Een half jaar geleden verkeerde ik in dezelfde situatie. Het is mij gelukt een vaste baan te krijgen, zonder dat dat mij jaren van studeren of dure opleidingen heeft gekost? Hoe? Via Adecco uitzendbureau! Adecco biedt interne opleidingen en on-the-job opleidingen. Dat betekent dus werken en leren tegelijk.

Onze ploegendienst

Binnen ons team van personeel dat bereidt is in ploegen te werken, ben ik het oudste personeelslid. Ik ben 38 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen. Wij wonen in de buurt van Antwerpen. Veel vrienden en familieleden wonen en werken in Antwerpen of Brussel. Het wonen in Antwerpen en brussel is heel mooi, maar kost ook erg veel geld.

Mijn vrouw en ik woonden tot voor kort met onze kinderen van 2 en 4 jaren op een flat. Niet echt ideaal voor kinderen die ook graag eens buiten willen spelen. In de flat wonen verschillende mensen die via Adecco werk gevonden hebben. Van de meeste gezinnen bij ons in de flat werkt de man en past de vrouw thuis op de kinderen. Naast Adecco zijn er ook mensen die werken via:

 • Randstad uitzendbureau
 • Tempo Team
 • Unique
 • Plus uitzend bureau
 • Luba
 • Vitea
 • Stepstone
 • Creyff
 • Manpower

Soms ik aanbiedingen van bovengenoemde uitzendbureaus om voor ze te komen werken. Ik blijf Adecco trouw, want zij hebben mij gevonden met een opleiding waardoor ik van deeltijd werk naar voltijd werk kon gaan.
Daardoor ben ik meer geld gaan verdienen. Doordat wij als gezin meer geld zijn gaan verdienen is onze koopkracht flink gestegen. Daardoor hebben wij een groter huis kunnen kopen. Hoe dat allemaal kon? Via Adecco uitzendbureau! Hieronder leg ik uit hoe dat is gelukt.


Parttime werk

Tijdens mijn parttime baan voerde ik met name eenvoudige schoonmaak werkzaamheden. Denk daarbij aan rondjes rijden op de werkvloer op een vloerenschrob machine.
Daarnaast was iik ook actief bij het reinigen van kantoren. Meestal moest na 18 uur als het kantoorpersoneel naar huis was. Op die moment was ik liever thuis dan aan het werk. Daarom heb ik aan Adecco gevraagd of ik een aanvullende opleiding mocht doen. Ik kreeg een training on the job. Dat hield in dat ik mijn pleogleider en manager mocht helpen met taken zoals:

 • personeelsplanning
 • inkoop van materialen
 • acquisitie nieuwe schoonmaak objecten

Dat werk vond ik erg leuk en het bleek dat ik daarvoor erg geschikt was. Daardoor heb ik aanvullende certificaten gehaald op MBO niveau. Wellicht ga ik over paar wel weer studeren om HBO niveau te halen.

Fulltime werk

Nu werk ik via het uitzendbureau nog steeds voor dezelfde werkgever, namelijk het schoonmaak bedrijf. Op dit moment ben ik echter werkzaam in een andere functie met een ander salarisstrookje. Mijn oude functie was schoonmaker. Nu ben ik ploegleider. Ik help nog steeds met het schoonmaken, maar help nu met name bij de personeelsplanning voor het gehele plan van inzet bij de gebouwenreiniging. Ik krijg bovendien echt meer geld betaald. En ik vind het werk nog leuk ook! Ik ga elke dag met zeer veel plezier naar mijn werk.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk