Waarom maakt de media de huizen markt kapot?

Total
0
Shares
Waarom maakt de media de huizen markt kapot?

Waarom maakt de media de huizen markt kapot?


Media gekte

Alle woonprogramma’s die er op televisie vandaag de dag worden uitgezonden zijn funest voor de huizenmarkt. De ene metamorfose na de andere,het kan niet mooi of gek genoeg zijn. Al die programma’s maken het bijna onmogelijk om een huis dat niet is op gepimpt of schoon gelikt te verkopen.


De programma’s

Alle woon programma’s die aan ons voorbij komen vertellen allemaal het zelfde.   Als je een woning wilt verkopen dan moet het tip top in orde zijn. Potentiële kopers kunnen nergens meer doorheen kijken omdat ze verwend zijn door de media. Alles moet strak glad en licht zijn, dat je daar zelf ook wat voor moet doen is een ander verhaal.

Mogelijke oplossing

Er zouden programma’s moeten komen die mensen op weg helpen om van hun zojuist aangekochte “krot”een paleis te maken in een handomdraai. Zou heel goed zijn voor de huizenmarkt en de economie. En voor verkopers van een woning, die nu lang moeten wachten tot hun huis verkocht wordt.Kopers hoeven zo niet wat net is opgebouwd weer afbreken, want het is toch nooit precies zoals je het wilt hebben. Water naar de zee dragen zeggen ze weleens , maar dat is toch ook zo!

Conclusie

Makelaars, aannemers,bouwmarkten,huizenbezitters,zullen hier allemaal baat bij hebben.

Potentiële kopers lol aan het opknappen van hun droomhuis.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk