Bruin zonder zon

Total
0
Shares
Bruin zonder zon

Bruin zonder zon


Bruin zonder zonBruin zonder zon is wat de meeste dames wel willen. Want bruin zonder zon is het nieuwe zonnen. Want wees nou eens eerlijk, hoe vaak schijnt de zon in Nederland? En hoe vaak willen we toch een mooie bruine kleur. Dit artikel gaat over een aantal tips over hoe je een mooie bruine kleur kunt krijgen, zonder zon!

In het westen willen we bruiner worden, in het oosten willen ze lichter worden. Raar maar waar. Toch staat een mooi zomers tintje de meeste vrouwen erg goed. Je kunt op verschillende manieren aan een zongebruinde look komen. Natuurlijk is het meest natuurlijke resultaat de zon zelf. Helaas laat de zon zich echter niet vaak zien in ons kikkerlandje. Zeker nu niet, nu het herfst en bijna winter is. Een zongebruinde huid kun je dus wel vergeten in Nederland, want alleen in de zomer kun je dat bereiken.

Bruin zonder zon: zonnebank

De zonnebank is de meest voor de hand liggende methode om bruin te worden. En snel bruin te worden, want tegenwoordig heb je van die bruiningskanons waar je binnen een kwartier pikzwart van kunt worden als je dat wenst.

Maar is het gezond? Dat natuurlijk niet. Steeds vaker hoor je over hoe slecht de zonnebank is. Meer en meer onderzoeken worden daarover gehouden. Mocht je toch een zonnebankverslaving hebben? Ga dan niet te vaak per week onder de zonnebank, smeer je van te voren goed in en draag bescherming, zoals een beschermbrilletje. Het is dus een effectieve manier om bruin zonder zon te worden, maar tegelijkertijd geen gezonde manier om dat te bereiken.


Tanningcabine, ook bruin zonder zon

Een tanningcabine is een cabine waar je in gaat staan en waar je van alle kanten besproeit wordt met bruine tanningspray. In Amerika is het al een tijdje razend populair en ook de Britse meiden kunnen er wat van. De spray wordt op je huid gesprayd en blijft daar een lange tijd goed. Je moet het wel bijhouden, want de kleur zal vervagen. Bovendien kan de kleur ook afgeven. Zeker als je niet naar een professionele tanningstudio bent geweest.

Bruiningscrèmes en -sprays uit een potje

Je hebt natuurlijk ook allerlei cosmetica op dit gebied. Zo heb je poeders, crèmes (een populaire is de dagcreme met een bruining erin) en sprays die je thuis kunt gebruiken om bruin zonder zon te worden. Groot voordeel van de sprays en crèmes is dat ze – in vergelijking tot pakweg vijf jaar geleden – niet meer afgeven en de kleur mooi egaal aangebracht kan worden. Zo heb je bij de meeste merken geen last meer van oranje knieën en ellenbogen.

Bronzing powder

Bronspoeders, of ook wel bronzing powder, wordt gebruikt in het gezicht en het decolleté. Je kunt er snel een mooi kleurtje van krijgen. Bovendien is het grote voordeel dat je het er zo weer af wast. Dus mocht de kleur te veel voor je zijn, begin je gewoon opnieuw. En je hoeft natuurlijk niet elke dag bruin door het leven. Misschien dat je een keer met het uitgaan of voor een feestje wat meer kleur wilt hebben. Nou, dat kan!

Een bekende bronzing powder is Egyptisch Wonder. Dit is een bronzing powder die geschikt is voor elk huidtype en zich vormt naar je huidskleur. Dus of je nu heel licht of gewoon licht bent, Egyptisch Wonder werkt op alle huidtypes goed. Het voelt niet aan als make-up en je kunt het gewoon boven je eigen make-up dragen als foundation of rouge.  Ook bruin zonder zon dus!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk