hip voor weinig

Total
0
Shares
hip voor weinig

hip voor weinig


We hebben allemaal weleens een periode dat je geld moet besparen en minder over hebt voor nieuwe kleding of de hipste trends van dit jaar, daarom maak ik speciaal een lijstje met verschillende ideeen hoe je goedkoop maar er toch altijd verassend en stylvol voor de dag kan komen of bijvoorbeeld op een feestje!

Tip 1: zoek alle kleding en schoenen bij elkaar die je niet meer draagt of past.

Tip 2: verzamel al je oude sieraden of haarclips (bijv: bloemen) en sjaals.

Tip 3: zorg voor naald en draad en textiellijm, schuurpapier,bleek

Tip 4: zoek leuke knopen en of studs

Tip 5: als je het leuk vind iets van kleur te veranderen koop verftabletten voor het wassen met verf voor kleding, gebruik spuitbussen voor oude schoenen,gympen of hakken.

Dit is een groot begin! Ieder heeft zijn eigen style en dat zie je ook terug in de kleding en schoenen die je nu apart hebt gelegd dat houden we ook zo!

Om te beginnen bij de schoenen: deze kunnen meestal wel een ander kleurtje gebruiken spuit ze daarom in de gewenste kleur (hoeft niet perse) verder kijk je naar je sieraden om er mischien een kettinkje of een stud of bloem aan toe te voegen.

Met oud spijkergoed gaan we lekker schuren en bleken! Voor mooie schuurplekken doe je dat ook gewoon met grof schuurpapier  verder kan je op verschillende manieren bleken bijv: gevlekt of halfhalf of pleksgewijs en zelfs helemaal! Hierbij kan je ook de studs en de kettingen weer tevoorschijn halen en laat je fantasie het werk doen!

Oude shirts? Het is tegenwoordig helemaal hip deze kort te knippen of te scheuren zelfs.

Als je de onderkant van een shirt verticale lange strepen knipt krijg je mooie franje ook erg hip deze zomer laat je gaan met de schaar knip de mouwen eraf zo komt je creativiteit naar buiten en creeer je wat jij mooi vind

Oud strapless jurkje? Knip de borsten eraf het word ineens een hoge rok! Met bijvoorbeeld je geknipte korte t-shirt en je gespoten oude gympies? Overdreven sieraden haal ze los maak ze weer aan elkaar en u go girl voelt als nieuw en style van dit jaar! Alles kan, wil het en maakt het! Veel succes!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk