Hoe teken je de perfecte eyeliner?

Total
0
Shares
Hoe teken je de perfecte eyeliner?
Table of Contents Hide
 1. Hoe teken je de perfecte eyeliner?
  1. Inhoud
  2. De perfecte eyeliner blijft toch altijd moeilijk te tekenen. Er zijn natuurlijk ook altijd trends waardoor je telkens een nieuwe vorm aan moet leren. Vroeger waren er misschien andere soorten vormen populair, nu draait het allemaal om de winged eyeliner. Niet iedereen heeft hem al onder de knie, dit terwijl iedereen hem wel graag zou willen kunnen beheersen. Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor micropigmentatie – ofwel permanente make-up. Wil je liever zelf aan de slag gaan? Lees dan hier de 3 stappen die wij voor jou beschreven hebben.
  3. Stap 1 – de voorbereiding
  4. Begin altijd met een goede oogschaduw, dit is om ervoor te zorgen dat de eyeliner en de mascara op hun plek blijven. Kies voor een matterende en corrigerende poeder, breng dit ook onder je oogleden aan. Hierdoor springt je eyeliner er nog meer uit. Het is natuurlijk ook mogelijk om nog een neutraal gekleurde oogschaduw aan te brengen over de matterende en corrigerende oogschaduw.
  5. Stap 2 – de eyeliner aanbrengen
  6. Kies voor deze look voor een fijne eyeliner, er zijn verschillende opties van verschillende merken, let er op dat je kiest voor een goede punt. Trek een strakke lijn langs je wimperrand, begin aan de binnenkant van je oog en werk naar buiten. Je kunt je ooglid een beetje strak trekken terwijl je naar je buitenste ooghoek een lijntje trekt. Heb je het lijntje gezet? Zet dan een stipje waar je de eyeliner wing wilt laten stoppen. Doe dit aan beide kanten en kijk of de stipjes gelijk staan. Zijn de stipjes gelijk? Trek dan vervolgens de wing van het stipje naar waar de eyeliner gestopt is. Dus van buiten naar binnen. Werk hem daarna bij tot hij helemaal naar wens is. Maak je niet te druk als het niet meteen lukt, oefening baart kunst.
  7. Stap 3 – afmaken met mascara
  8. Wanneer je eyeliner mooi zit is het wel net zo mooi om het af te maken met gekrulde en lange wimpers. Er zijn diverse mascara’s op de markt die je wimpers meer volume en lengte geven. Start altijd met de wimperkruller en breng dan voorzichtig je mascara aan.

Hoe teken je de perfecte eyeliner?Stap 1 – de voorbereiding

Begin altijd met een goede oogschaduw, dit is om ervoor te zorgen dat de eyeliner en de mascara op hun plek blijven. Kies voor een matterende en corrigerende poeder, breng dit ook onder je oogleden aan. Hierdoor springt je eyeliner er nog meer uit. Het is natuurlijk ook mogelijk om nog een neutraal gekleurde oogschaduw aan te brengen over de matterende en corrigerende oogschaduw.


Stap 2 – de eyeliner aanbrengen


Kies voor deze look voor een fijne eyeliner, er zijn verschillende opties van verschillende merken, let er op dat je kiest voor een goede punt. Trek een strakke lijn langs je wimperrand, begin aan de binnenkant van je oog en werk naar buiten. Je kunt je ooglid een beetje strak trekken terwijl je naar je buitenste ooghoek een lijntje trekt. Heb je het lijntje gezet? Zet dan een stipje waar je de eyeliner wing wilt laten stoppen. Doe dit aan beide kanten en kijk of de stipjes gelijk staan. Zijn de stipjes gelijk? Trek dan vervolgens de wing van het stipje naar waar de eyeliner gestopt is. Dus van buiten naar binnen. Werk hem daarna bij tot hij helemaal naar wens is. Maak je niet te druk als het niet meteen lukt, oefening baart kunst.


Stap 3 – afmaken met mascara

Wanneer je eyeliner mooi zit is het wel net zo mooi om het af te maken met gekrulde en lange wimpers. Er zijn diverse mascara’s op de markt die je wimpers meer volume en lengte geven. Start altijd met de wimperkruller en breng dan voorzichtig je mascara aan.

Eyeliner
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk