Meindl wandelschoenen en bergschoenen

Total
0
Shares
Meindl wandelschoenen en bergschoenen

Meindl wandelschoenen en bergschoenen


Meindl wandelschoenen en bergschoenen

Op zoek naar wandelschoen en bergschoenen? In dit artikel bespreken we een aantal merken die ideaal zijn voor een lange wandeling of bergbeklimming. Voor een blokje om met de hond heb je geen speciale schoenen nodig maar voor lange afstanden en flinke beklimmingen zijn goede schoenen erg belangrijk.

Meindl

Meindl is een Duits merk wat al 3 kwart eeuw speciale wandelschoenen maakt. Een schoen van Meindl is van zeer hoge kwaliteit. Je krijgt daarom waar voor je geld. Meindl schoenen zijn er voor diverse ondergronden en voor verschillende voetsoorten. Een juiste keuze hierin is belangrijk.


Lowa

Een ander kwaliteitsmerk is Lowa. Ook dit merk is afkomstig uit Duitsland en heeft al vele klanten blij gemaakt met hun berg- en wandelschoenen. Lowa is bekend geworden met het Renegade model. Dit is een populaire schoen tijdens de Nijmeegse wandel vierdaagse. Voordelen van Lowa schoenen zijn ligt in het gewicht en perfecte pasvormen.

Belangrijk voor je voeten

Voor lange wandelingen is raadzaam speciale wandelschoenen te nemen. Je kunt gemakkelijk je voet blesseren of blaren krijgen van lange wandeling met gewone schoenen.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk