Trendy winterjassen

Total
0
Shares
Trendy winterjassen

We zien het al een tijdje, maar het is nog steeds niet uit de mode. Italiaanse winterjassen met bontkraag. Sterker nog, ze zijn helemaal hip en in de mode. En ze kunnen gedragen worden door mannen, vrouwen en kinderen. En er zit natuurlijk ook verschil in de verkrijgbare jassen. Gelukkig maar, want we willen natuurlijk niet allemaal hetzelfde. Variatie is hierbij dus van belang en die is er dus voldoende.

Bontkraag

De Italiaanse winterjassen met bontkraag zijn dus nog steeds in de mode. Dat waren ze vijf jaar geleden ook al, maar de jassen van toen zijn niet de jassen van nu. Tegenwoordig zijn de jassen veel modieuzer dan voorheen. Ze zijn dus letterlijk met de tijd meegegaan. De jassen zijn mooi en beschermen in de winter goed tegen de kou. Door de bontkraag, die vaak vrij groot is, is de nek goed beschermd tegen de gure wind. Dit in tegenstelling tot vele andere winterjassen. Die bieden minder bescherming. Maar de bescherming van de bontkraag is natuurlijk niet de hoofdreden dat ze zo populair zijn. De jassen zijn er in verschillende modellen. Modellen die vandaag de dag gewoon het mooiste staan. Voor de heren zijn dat jassen die zorgen voor een stoere uitstraling. Leren jassen die compleet gemaakt zijn door een bontkraag. Vaak zit de bontkraag bevestigd aan een capuchon, maar voor diegene die geen capuchon willen kunnen ook zonder een bontkraag hebben.

Dames winterjassen met bontkraag zijn er ook in verschillende modellen. Verschillende trendy stijlen. Langere jassen, maar ook de kortere modellen zijn goed vertegenwoordigd.

Kooptips:

Ga je voor een nieuwe winterjas dan kun je op een aantal punten letten. Het belangrijkste van een winterjas:

 

    • je winterjas is voor de winter, zorg er dus voor dat je een warme jas kiest om de winter warm door te komen.

    • bedenk hoe lang je met je jas wilt doen, wil je hem meerdere jaren dragen dan kun je het beste kiezen voor een neutrale kleur die overal bijpast.

    • kijk vooral ook naar de lengte van de jas die je koopt. Misschien staat een lange jas leuker bij je dan een kort model.

    • waar is de jas van gemaakt? Welk materiaal is er gebruikt voor de jas? En welk materiaal voor de voering?

Zoals je ziet kun je verschillende soorten jassen kopen en het is belangrijk voor je dat je een jas kiest die bij je past. En vooral ook bij de wensen die je hebt. Maar zoals al eerder genoemd, het belangrijkste van een goede winterjas is dat deze genoeg warmte biedt tijdens de koude dagen. De jas met trendy bontkraag is dus ideaal.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk