Gratis nieuwste seizoen Greys Anatomy kijken

Total
0
Shares
Gratis nieuwste seizoen Greys Anatomy kijken

Gratis nieuwste seizoen Greys Anatomy kijken


Wil je gratis het laatste seizoen van Greys Anatomy kijken? Wilt u de belevenissen van Meredith zien voordat ze in Nederland op Net5 te zien zijn?

Je hoeft niet meer te wachten want u kunt het nieuwste seizoen dat nog niet eens in Nederland uit is, zien op internet. Hieronder vind u een beschrijving waarmee u de nieuwste episodes uit Amerika kunt bekijken zonder een abonnement af te sluiten. Op een aantal sites zijn deze series gewoon vrij te bekijken.

Zonder abonnement kijken

Je kunt de series op internet in je webbrowser bekijken maar ook downloaden naar je eigen computer. Je kunt ze dan later bekijken zonder dat je verbonden hoeft te zijn met het internet.

Bekijk online de nieuwste episode

Twee dagen nadat de nieuwste aflevering in Amerika is uitgezonden, is het al op internet te vinden. Je kunt deze serie op de website van ABC bekijken, maar ook op watch-series eu. Bij de laatste krijg je wat meer reclame te zien, en is de kwaliteit wat lager, maar is het wel gratis.


Serie downloaden op je computer

Je kunt de aflevering online kijken, maar je kunt de onlineafleveringen ook downloaden zodat ze later op de Ipad te bekijken zijn. Als je Orbit downloader installeert dan komt er een knop te staan “getit”. Als je daar op klikt dan begint de serie te downloaden. Deze is dan achteraf bijvoorbeeld met VLC player te bekijken.

Nieuwste afleveringen in HD via nieuwsgroepen

Wil je in de allerbeste kwaliteit kijken naar de belevenissen van de Amerikaanse doktors? Sluit dan een abonnement af bij een van de nieuwsgroepen. Je kunt dan op hoge snelheid in de beste kwaliteit genieten van de laatste afleveringen.

Tips;

  • Gebruik een popupkiller bij sites als watch-series eu
  • Kies een provider van nieuwgroepen met een lange retentie zodat je ook oudere afleveringen kunt kijken
  • Installeer Flash om series online te kunnen kijken

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk