Over 123hoe

Total
0
Shares
Over 123hoe

Over 123hoe

Schrijven vanuit passie

Op 123hoe.nl kunt u vrijuit schrijven uit passie. Uit onze ervaring is namelijk gebleken dat de meeste mensen schrijven over onderwerpen die hun echt interesseert, of waar ze echt verstand van hebben.

Het schrijven over onderwerpen die jou interesseren, hou je langer vol dan het schrijven over onderwerpen waarmee je weliswaar veel geld kan verdienen, maar waar je eigenlijk geen affiniteit mee hebt. Ook de kwaliteit van de artikelen kan ook tegenvallen indien je moet schrijven over onderwerpen waarmee je geen kennis en ervaring hebt.

Kortom: Wilt u graag schrijven en uw passie delen? In de vorm van leuke verhalen, interessante artikelen of relevante kennis over een bepaald onderwerp?

Meld je nu gelijk aan als schrijver!

Met schrijven geld verdienen

  • Wilt u uw eigen tijd indelen?
  • Wilt u werken van huis uit?
  • Wilt u vrij zijn waarover u schrijft?
  • Wilt u gebruik maken van de kennis van auteurs in de 123hoe-community?

Door u aan te melden als auteur bij www.123hoe.nl kan u geld verdienen met de artikelen die u hebt geschreven. De redactie van www.123hoe.nl zorgt ervoor dat er relevante advertenties geplaatst worden bij uw artikelen. Relevante advertenties worden middels Google Adsense op basis van de context van het artikel geplaatst bij het artikel.

Bij 123hoe.nl ontvangt u 50% van de advertentie inkomsten!

Uw opbrengsten optimaliseren

Hoe vaker een bepaald artikel wordt gelezen, hoe hoger uw opbrengsten kunnen worden. De hoogte van het bedrag dat u maandelijks verdient hangt mede af van het thema waarover u schrijft. Het adverteren voor producten en diensten kost de adverteerder geld. Het geld dat een adverteerder betaalt, vormt de bron van maandelijkse inkomsten voor u. Sommige onderwerpen kosten meer geld dan andere. U kan zich voorstellen dat bepaalde onderwerpen veel concurrentie kennen van adverteerders. Neem bijvoorbeeld de Adverteerdersmarkt voor ‘geld lenen’ en ‘kredieten’. Een adverteerder in deze branche kent vele concurrenten. Daardoor moet er meer geld betaald moet worden om hiermee te adverteren, dan bijvoorbeeld een onderwerp als ‘kippenvoer’. U kan hiervan als auteur bij www.123hoe.nl profiteren. De hoogte van uw maandelijkse inkomen hangt dus mede af van de onderwerpen waarover u schrijft.

Werkzaamheden redactie van www.123Hoe.nl

De redactie van www.123Hoe.nl zorgt ervoor dat de website www.123hoe.nl zo veel mogelijk live is en goed functioneert, zodat uw artikelen 24 uur per dag geld kunnen verdienen voor u. De redactie van 123Hoe zorgt ervoor dat de kwaliteit van elk artikel wordt gecontroleerd, voordat het live wordt gezet. De redactie van www.123hoe.nl zorgt voor goede Vindbaarheid van uw artikelen in de zoekmachines.

Kwaliteit artikelen

Ingediende artikelen worden gecontroleerd door een Moderator. Deze moderator zal indien nodig advies geven ter verbetering van de kwaliteit van een individueel artikel.

Schrijven voor geld

Voor de meeste auteurs die aangesloten zijn bij het netwerk van www.123hoe.nl geldt dat het schrijven een nevenactiviteit is die aanvullende inkomsten kan genereren. Voor de meeste mensen is het schrijven van artikelen beslist geen dagtaak. Sommige van onze schrijvers verdienen enkele euro’s per maand, terwijl anderen vele honderden euro’s verdienen.

Veel-schrijvers worden extra beloond

Wij streven ernaar om alle auteurs die veel artikelen schrijven op 123hoe extra te belonen. Bijvoorbeeld door het geven van advies middels een nieuwsbrief over te schrijven onderwerpen, voor auteurs die tenminste 25 artikelen hebben geschreven. Auteurs die meer dan 50 artikelen hebben geschreven mogen Moderator worden. Auteurs die meer dan 75 artikelen hebben geschreven, ontvangen tips over het verbeteren van vindbaarheid van de geschreven artikelen in de zoekmachines. .Daarnaast ontvangen auteurs die meer dan 100 artikelen hebben geschreven een stapel op maat (en op jouw naam) gemaakte visitekaartjes van www.123Hoe.nl.

Google Adense pub-id

Om te delen in de advertentie opbrengsten van artikelen is het noodzakelijk dat elke auteur een Google Adense pub-id aanvraagt. De advertentie opbrengsten zullen door Google rechtstreeks op uw bankrekening worden gestort. Voor de meeste auteurs in Nederland worden maandelijkse bedragen vanaf 70 euro (het equivalent van 100 US dollar) overgemaakt door Google Ireland vanaf Citybank. Bedragen onder de 70 euro worden niet uitgekeerd. Het tegoed blijft wel geldig. Dat wil zeggen dat de inkomsten niet zullen ‘wegvallen’ indien een bepaalde maand geen minimum hoeveelheid van 70 euro wordt bereikt.

Geen pure reclame

Onze website www.123hoe.nl is geen reclamezuil. Artikelen die louter dienen ter promotie van een product of een dienst, zullen door de redactie worden geweigerd. Indien u meerdere producten of diensten analyseert en vergelijkt, dan geldt dit niet als reclame. Uw artikel zal dan in normale gevallen gewoon worden geaccepteerd door de redactie.

Wil jij linkjes opnemen naar andere domeinnamen? Bijvoorbeeld ter promotie van jouw eigen website? Dat vinden wij prima, zolang het bij 1 link per artikel blijft. Jouw artikel moet een geheel ‘op zichzelf staand verhaal’ vertellen, zonder hulp van linkjes naar andere websites. Meer externe linkjes is naar onze inschatting bovendien niet goed voor de kwaliteit en vindbaarheid van 123hoe.nl in het algemeen en jouw artikel in het bijzonder.

Indien u foto’s wilt plaatsen bij uw artikel, dan moeten dat copyright vrije foto’s zijn. Indien er een claim komt van de fotograaf, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten die dit met zich meebrengt. Claims van meer dan 1000 euro per foto zijn geen uitzondering. Pas dus goed op! De redactie van 123hoe.nl is verplicht jouw gegevens te verstrekken aan belanghebbenden en politie.

Unieke teksten

Alle ingediende teksten moeten uniek zijn. Een unieke tekst wil zeggen dat deze tekst niet gekopieerd is van een andere website op internet. Door het indienen van een tekst geeft u aan dat u een unieke tekst hebt gecreëerd, waarvan het intellectueel eigendom bij u ligt.

Zoekmachine vriendelijke website

De redactie van www.123hoe.nl streeft naar een zoekmachine vriendelijke website. Wij willen daarom graag dat alle auteurs op www.123hoe.nl de regels van Google begrijpen en naleven. Op deze wijze kunnen veel bezoekers uw artikelen vinden via de zoekmachines. Daarbij dienen de regels die Google stelt nageleefd te worden. Neem bijvoorbeeld geen overbodige linkjes op in jouw artikelen. Neem een beperkt aantal uitgaande links op vanaf een artikel. Liefst niet meer dan 1 externe link per artikel. En neem a.u.b. geen 2 links op naar 1 andere url vanaf 1 artikel. De redactie behoudt zich het recht voor geplaatste links naar andere websites zonder verdere opgaaf van redenen te verwijderen.

Tot slot

  • U bent vrij in de keuze van de onderwerpen.
  • U ontvangt 50% van alle Google advertentie inkomsten.
  • Bent u geïnteresseerd in deelname aan www.123Hoe.nl?
  • Start vandaag nog met geld verdienen en meld u aan!
  • Uw artikelen moeten tenminste 100 woorden bevatten, maar 500 woorden is het beste!
  • U hoeft niet te voldoen aan minimale of maximale aantallen artikelen per week of maand.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk
hoe laat is het in amerika

Hoe laat is het in Amerika

Table of Contents Hide Wat zijn de verschillende soorten tijdzones?Wat is de huidige tijd in Amerika?Lokale tijd in AtlantaLokale tijd in SeattleLokale tijd in DetroitLokale tijd in Los Angeles De…
Bericht bekijken