De slimme ondernemer kiest voor zakelijke energie

Total
0
Shares
De slimme ondernemer kiest voor zakelijke energie

De slimme ondernemer kiest voor zakelijke energie


Inhoud

  Ondernemers kunnen van diverse voordelen profiteren waar particulieren geen gebruik van kunnen maken. Veel ondernemers weten dit en maken slim gebruik van dit gegeven, maar er zijn helaas ook nog veel ondernemers die met de stroom meegaan en niet profiteren van de unieke voordelen die zij kunnen krijgen als ondernemer. Wat een slimme ondernemer bijvoorbeeld doet, is het afsluiten van een zakelijk energiecontract bij bijvoorbeeld Gazprom Energy. Door een contract voor zakelijke energie af te sluiten, profiteer je namelijk van diverse voordelen waar particulieren niet van kunnen profiteren. Welke voordelen dit zijn, lees je in dit artikel.

  Voordeel 1: je kunt de btw van de energiekosten van de ontvangen btw af halen

  Als je een energiecontract afsluit, moet je altijd btw betalen over de energie die je afneemt. Ben je ondernemer en sluit je zakelijke energie af, dan kun je de betaalde btw van de ontvangen btw af halen. Dit betekent dat je minder btw af hoeft te dragen aan de Belastingdienst, waardoor je indirect goedkoper uit bent met een zakelijk energiecontract. Zet je het energiecontract niet op de bedrijfsnaam en sluit je een contract af als particulier, dan kun je de btw niet van de ontvangen btw af halen.

  Voordeel 2: je krijgt vaak een interessante welkomstpremie als ondernemer

  Wie zakelijke energie afsluit voor zijn of haar bedrijf, bespaart flink in de kosten door te profiteren van een interessante welkomstpremie. Een welkomstpremie is een bepaald kortingsbedrag dat je krijgt als je een contract afsluit bij een energiemaatschappij, simpelweg omdat deze energiemaatschappij jou graag verwelkomt als klant.

  Voordeel 3: je kunt van aantrekkelijke acties voor ondernemers profiteren

  Naast een interessante welkomstpremie, worden er ook regelmatig andere kortingsacties voor ondernemers gelanceerd. Maak je gebruik van dit soort kortingsacties, dan kun je tientallen tot maar liefst honderden euro’s per jaar besparen op jouw energierekening. Dit betekent dat je meer van jouw omzet overhoudt en dus meer winst maakt, simpelweg door een aantrekkelijk energiecontract af te sluiten.

  Profiteren van deze voordelen? Sluit een zakelijk contract af

  Ben jij overtuigd door bovenstaande voordelen? Sluit dan een zakelijk contract af bij bijvoorbeeld Gazprom Energy. Je krijgt niet alleen een energiecontract op maat, maar profiteert bovendien van de vele voordelen die een zakelijk energiecontract met zich meebrengt.


   

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Dit vind je misschien ook leuk