Gratis naar olympische spelen 2012 Londen

Total
0
Shares
Gratis naar olympische spelen 2012 Londen

Gratis naar olympische spelen 2012 Londen


De Olympische Spelen van 2012 worden gehouden in Londen van 27 juli tot en met 12 augustus. De verkoop van de 7,7 miljoen toegangskaartjes is gestart op 15 maart 2011. Op London2012.com kun je tickets kopen of voor Nederland via atpi.nl/os2012. Maar wat doe je als de tickets zijn uitverkocht of als je geen geld genoeg hebt om een kaartje te kopen? Hoe kan je gratis naar de Olympische Spelen 2012 gaan?

Gratis wedstrijden bijwonen

Sommige evenementen vinden niet in de stadions plaats en zijn gratis toegankelijk. Dit geldt voor de marathon, de triatlon en het wielrennen. Voor het wielrennen zijn dit de wegwedstrijden en de tijdrit die gratis te bezichtigen zijn. In Hyde Park Londen is de finish van de Triatlon wedstrijd en in Regent’s Park eindigen de wielerwedstrijden.


Gratis wedstrijden

Het is ook mogelijk om een kaartje te winnen voor de Olympische Spelen door mee te doen aan een wedstrijd.Er zijn verschillende wedstrijden:

  • http://www.cocacola.nl/movetothebeat/Win.html.

Deze actie loopt tot en met 27 maart 2012. Koop bij de Jumbo 4 flessen Coca Cola van 1 ½ liter, bewaar de kassabon en vul je gegevens in op de website. Win een Vip reis voor vier personen met verblijf in een 5-sterren hotel.

  • http://sport.be.msn.com/nl/atletiek/article.html?Article_ID=570824

Actie tot en met 15 april. Koop een ticket voor de Belgacom Memorial van Damme, een atletiekevenement in Brussel en je maakt kans op een duoticket voor de atletiekfinales in Londen, je kan ook kiezen voor de olympische mountainbikerace bij de mannen. De prijs van een kaartje voor de Memorial is vanaf 25 euro tot en met 85 euro.

  • http://dehoogewaerder.nl/win-een-trip-naar-de-olympische-spelen/

De Hooge Waerder is een accountantskantoor. Als je er klant wordt of je bent al klant en brengt een nieuwe klant aan vóór 1 mei, maak je kans op een driedaagse reis voor 2 personen naar de Olympische Spelen ter waarde van 2500 euro.

  • http://www.recruitastudent.nl/Studenten/JoinOlympics.aspx

Een uitzendbureau voor studenten. Je maakt kans op een duoticket als je zorgt dat er een vacature binnenkomt voor het uitzendbureau van iemand die tenminste 40 uren werk heeft voor een student. Op 15 juli worden de winnaars bekendgemaakt.

De volgende acties zijn exclusief voor studenten:

Voor MBO-studenten

  • http://www.mboraad.nl/News.aspx?news=3318

Voor MBO-studenten een mogelijkheid om gratis naar de Olympische Spelen te gaan. Maak een impressie (bijvoorbeeld een filmpje, videogame of presentatie) met het thema ‘Ik ga door het vuur voor…’ Opgave is mogelijk tot 10 april. De school moet zich aanmelden hiervoor.

HBO of WO studenten

  • http://www.ey.com/NL/nl/Careers/Students/OlympischeSpelen

HBO of WO studenten kunnen strijden voor een ticket op de coachdag in Den Haag op 16 mei. Op de Olympische Spelen wordt er een wedstrijd hockey, beachvolleybal en roeien bijgewoond. Schrijf je in vóór 15 april.


Voor de thuisblijvers

Met een portie geluk is het zo toch mogelijk om aanwezig te zijn bij de Olympische Spelen 2012 in Londen en voor degenen die geen toegangskaartjes kunnen bemachtigen, zijn de meeste wedstrijden gelukkig live te volgen op de televisie. Gratis.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk