Kaartjes voor Olympische spelen

Total
0
Shares
Kaartjes voor Olympische spelen

Kaartjes voor Olympische spelen


Wil jij ook aanwezig zijn bij de olympische spelen? En wil je daar gratis en voor helemaal niks naar toe?

Je vraagt je natuurlijk af hoe je dat nou precies voor elkaar krijgt. Het antwoord is eigenlijk heel erg simpel.

Radio luisteren voor gratis kaartjes

Luister tegen die tijd naar de radio, dat kan al heel wat schelen, zorg dat je de zoveelste beller bent van het radio programma en misschien win jij dan wel die reis naar de volgende olympische spelen.


Vragenlijsten en loterijen

Wat ook nog een oplossing kan zijn is het invullen van een vragen lijst die online ergens te vinden is en aan het einde van die lijst kun je dan uit geloot worden om een reis te winnen naar land van bestemming om de spelen daadwerkelijk mee te maken.

Manieren om kaartjes te winnen

Je kan op zoveel manieren kaarten winnen om naar de olympische spelen te gaan, te veel eigenlijk om op te noemen. Het is nu ook al zo dat als je je aanmeldt bij een online casino dat je daar dan alweer kans kunt maken om er bij te kunnen zijn.

Maar dan verwachten ze wel van je dat je eerst een storting doet vaan een aantal tientjes die je vervolgens ook nooit meer terug ziet, en de kans dat je die dan wint is dan ook nog eens heel erg klein. Wat heb je dan? een hoop frustraties geen kaarten gewonnen en je geld ben je ook nog eens kwijt.

Wat ook kan maar wat niet alledaags is, is bijvoorbeeld een inzamelactie houden in je eigen buurt of in de nabije omgeving, bedenk iets leuks wat de buurt bewoners leuk vinden en vraag daar een kleine bijdrage voor.

Je moet nou niet meteen denken dat dit het gouden idee is maar het is toch weer iets om over na te denken.

Ik bedoel maar, als je echte doorzettings-vermogen hebt kan het je ook echt wel lukken. Wat ik zelf een mooie oplossing vind is er één die niemand gelijk zal snappen, of misschien wel maar denken dan van huh??

Wat ik een leuk idee vind is het volgende, als je naar de olympische spelen wilt, ga je daar dan ook met vrienden of familie naar toe, met mensen waar je ook iets mee hebt waar jij je passie mee kunt delen.

Olympische Spelen in de toekomst

De spelen zijn pas over een jaar of 2 dus je vrienden en familie komen dus weer aan de beurt om jarig te worden. Als je nou voor iedere keer dat er iemand jarig is allemaal ets bijlegt en voor die persoon een kaartje koopt dan kun je afspreken dat de volgende keer als jij aan de beurt bent jij een kaartje krijgt. Zo krijgt iedereen enigszins zijn of haar kaartje gratis. Want waar het eigenlijk omdraait is dat  eigenlijk geen enkel kaartje dat je denkt gratis te kunnen krijgen ook echt gratis is..

Hoe dan ook op de een of andere manier betaal je hoe dan ook altijd voor je kaartje. Want wat kost een smsje naar de radio of een belletje daar naar toe. Een inzamelactie kost je meestal opstart kosten en misschien moet je belasting afstaan en als je vrienden of familie jouw een kaartje geven voor je verjaardag dan verwachten ze dat jij dat ook bij hun doet.

Nog 1 leuk ideetje maar dat kan je ook geld kosten of misschien niet..? Sluit een weddenschap af met je vrienden win je..dan heb je prijs verlies je, ja dan zul je als nog moeten betalen en dat doet zeer want dan heb je dubbele kosten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk