PC en internet

Total
0
Shares
PC en internetPC en internet

Communicatie van nu

Er zijn continu nieuwe ontwikkelingen en deze blijven komen. Zo zijn er drie diensten die een enorme voortgang van uw bedrijf kunnen betekenen. Dit is de gewone telefonie, hosted telefonie en online werken. Kijk bijvoorbeeld op INTO om te kijken wat deze diensten voor u kunnen betekenen.

Deze 3 ontwikkelingen gaan we veel terug zien aankomend jaar. Vooral het bellen via de cloud en het online werken zijn een enorme trends.

De cloud en telefonie

Iedereen in Nederland heeft te maken met de cloud. Of ze nou willen of niet. Denk bijvoorbeeld aan heel simpel internetbankieren. De software die het mogelijk maakt voor jou om op je telefoon, tablet of computer je bankrekening te checken staat niet op het apparaat wat je dan gebruik. Deze software is van de bank zelf en draait dus ook op de servers van de bank. Software is niet het enige wat via de cloud kan. Ook telefonie kan via de cloud verlopen. Hosted telefoon wordt dit genoemd. Met hosted telefonie gaan de in- en uitkomende oproepen via het internet. Wat makkelijk hieraan is, is dat er niet meer gebruik gemaakt hoeft te worden van een vaste telefoon en een mobiele telefoon. Er is maar één nummer nodig, wat voor uw klanten ook een voordeel is. Dan hoeven ze niet 2 handelingen te doen wanneer u de vaste telefoon bijvoorbeeld niet opneemt omdat u een afspraak heeft of onderweg bent. Dit betekend dus dat je bereikbaar op iedere locatie wanneer hier een werkende internet verbinding is. Ook kan het zo zijn dat je niet eens hoeft te beschikken over een telefoon. Denk bijvoorbeeld aan een tablet met een headset, of gewoon oortjes met een microfoontje.

De cloud en werken

Niet alleen de telefonie kan via de cloud gaan. Ook kan je dit doen met werken. Wat online werken inhoudt is eigenlijk heel simpel. Je kan namelijk overal werken waar je bent op dat moment en op welke tijd je wilt. Hier heb je natuurlijk wel een werkende internetverbinding voor nodig. Wat het fijne is aan online werken is dat je heel flexibel bent. Wanneer je een zoontje hebt die ziek is geworden en naar huis moet. Dan kan je ervoor kiezen om thuis te gaan werken en ondertussen kan je ook nog voor je zoontje zorgen. Maar ook wanneer je in de trein zit. Normaal was reistijd een nutteloze tijd wanneer je met openbaar vervoer gaat. Nu is dit een goede manier om op je werk te komen, maar ondertussen ook al te beginnen met werken. Bijna iedere trein heeft namelijk een internetverbinding.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk