Duurzaam inkomen naast je werk verkrijgen, hoe doe je dat?

Total
0
Shares
Duurzaam inkomen naast je werk verkrijgen, hoe doe je dat?

Duurzaam inkomen naast je werk verkrijgen, hoe doe je dat?


Het realiseren van een duurzaam inkomen!

Om goed te kunnen leven heb je een inkomen nodig. Het overgrote deel van de mensen heeft daartoe een vaste baan zodat men verzekerd is van een constante geldstroom. Het hebben van een baan biedt echter niet altijd zekerheid voor de toekomst, juist omdat er altijd een kans op ontslag bestaat. Een andere manier om geld binnen te halen is via het realiseren van een duurzaam inkomen. Hoe kun je dat doen?


Verkopen via websites

Via het internet kun je veel publiek bereiken en dus kun je daar ook handig van gebruikmaken/ profiteren. Een manier is het online verkopen van jouw spulletjes. Denk aan schilderijen, elders opgekochte goederen of juist 3D uitgeprinte objecten. Zodra iemand via jouw site besteld en betaald kun je het aanleveren. Zo kun jij geld verdienen via het web. Toch vergt dit een continue inspanning om inkomen te hebben. Oftewel het is geen duurzaam inkomen.

E-book schrijven

Een manier om wel duurzaam inkomen te genereren is door het schrijven. Is eenmaal een boek geschreven dan kan het voor altijd via het internet veel inkomen voorbrengen. Probleem is dat het schrijven van een e-book veel tijd kost en je niet weet of het ook bij het publiek aanslaat. Een andere manier om een duurzaam onafhankelijk inkomen te realiseren is via het online zetten van jouw ideeën. Denk aan artikeltjes over je eigen hobby of andere dingen die jij leuk vindt.

Werkloos: maak artikelen

Heb je tijdelijk geen werk dan moet je uiteraard solliciteren. In principe moet je minimaal één sollicitatie-activiteit per week doen. Daarnaast heb je dus veel tijd over om andere dingen te doen. Ben je creatief en kun je een verhaal goed op papier verwoorden dan is het schrijven van teksten mogelijk een uitkomst. Je bent gedurende je vrije tijd lekker bezig zodat je de dag tijdens werkloosheid goed kunt doorkomen. Bovendien geeft het je de mogelijkheid om inkomen voor altijd te realiseren.


Elke dag een stuk

Werk je dan kun je ook aan duurzaam inkomen werken. Schrijf je iedere dag één artikel dan kun je in een jaar tijd reeds veel stukken online hebben staan. Voordeel is dat jouw inspanningen voor altijd een aanvulling op je inkomen kunnen genereren. Heb je eenmaal een artikel geschreven en online gepubliceerd dan blijft het altijd online staan. Oftewel je kunt hiermee een continue inkomstenstroom voortbrengen. Schrijf je enkele jaren achtereen dan kun je een goed inkomen realiseren. Zorg er daarnaast voor dat je geregeld aan website promotie werkt om een betere rating te verkrijgen.

Verdiensten

Start je net met schrijven dan zullen de inkomsten uiteraard laag zijn. Een duurzaam inkomen opbouwen dat doe je niet zomaar. Het vergt tijd, energie en inspiratie. Jouw artikelen moeten daarnaast mensen aanspreken zodat zij het gaan lezen. Bovendien is het van belang om aan linkbuilding te werken. Dat houdt in tussen artikelen links aanbrengen als ook van andere sites naar jouw stukken. Heb je geleidelijk aan een redelijke hoeveelheid artikelen geschreven dan kan het best wel wat opbrengen. De verdiensten bestaan uit advertentievergoedingen verkregen via Google AdSense. Is een lezer geïnteresseerd in een advertentie dan krijg jij er compensatie voor. Het gaat daarbij om een paar centen tot een euro per artikel en soms meer. Heb je de minimale betalingsdrempel behaald (70 euro of 100 dollar) dan krijg je het door Google AdSense overgemaakt.

Waar kun je schrijven?

Er zijn online vele mogelijkheden om jouw ideeën te publiceren. Denk aan een persoonlijke blog. Ook via 123hoe.nl kun je je aanmelden zodat jij online stukken kunt zetten. Alternatieven zijn onder andere Todio als ook InfoNu. Het is maar net welk publicatiemiddel je persoonlijk het beste ligt. Via verschillende wegen kun jij dus geld genereren zodat jij een duurzaam inkomen verkrijgt.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk