Goedkoop bellen Australie

Total
0
Shares
Goedkoop bellen Australie

Goedkoop bellen Australie


Bel jij regelmatig naar Australie? En wil jij goedkoop bellen naar Australië?
Veel verder weg gaan dan naar Australië kan bijna niet! Australië ligt, vanaf Nederland gezien, letterlijk aan de andere kant van de wereld! Heb je daar vrienden of familie wonen of vrienden of familie die daar rondreizen, dan is het wel prettig om onderling goedkoop te kunnen bellen.

Even op en neer naar Australië is niet regelmatig een optie. Behalve de torenhoge kosten is het ook nog eens een ontzettend lange reis die je moet maken. Als je iemand in Australië wilt spreken kan je natuurlijk chatten, maar goedkoop bellen is veel leuker en persoonlijker.

Hoe kan ik goedkoop bellen naar Australië?

Controleer bij je mobiele telefoon provider en bij de provider van je huistelefoon of er pakketten zijn die je kan inschakelen om goedkoop naar Australië te bellen. Vaak kan je dan met veel korting naar Australië bellen, wat uiteindelijk vele malen goedkoper is dan ‘gewoon’ naar Australië bellen. Omdat Australië buiten Europa ligt, is het belangrijk dat je goed kijkt naar de voorwaarden en niet alleen kijkt naar ‘bellen naar het buitenland’. Hier gaan veel mensen de mist in, waardoor bellen naar Australië veel minder goedkoop wordt.


Online winkels

Daarnaast kan je bij diverse winkels en bij het GWK telefoonkaarten kopen. Op deze telefoonkaarten zit een soort beltegoed en sommige zijn speciaal voor bellen naar het buitenland. Informeer bij het GWK bij jou in de buurt naar deze telefoonkaarten en kijk of je hiermee goedkoop naar Australië kan bellen. Deze telefoonkaarten kan je gewoon vanuit je eigen huis gebruiken, je hoeft hier niet voor naar een telefooncel.

Wifi bellen

Bellen via wifi kan natuurlijk ook. Daarmee gebruik je het internet om te bellen, in plaats van de telefoonlijnen van aanbieders zoals:

  • KPN,
  • Vodaphone
  • Telfort
  • Ben

Bellen via wifi is bekend geworden door Skype. Tegenwoordig werkt het Nederlandse bedrijf Yugo zeer goed en goedkoop als je wilt bellen naar het buitenland, zoals Australie. Zie www.getyugo.nl
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk