Goedkoop bellen Polen

Total
0
Shares
Goedkoop bellen Polen

Goedkoop bellen Polen


Wil jij voordelig bellen naar Polen? Heb je familie of vrienden in Polen en wil je regelmatig naar hen bellen? Dan ben je er waarschijnlijk wel achter gekomen dat dit niet altijd even goedkoop is. Hoe kan je nu goedkoop bellen naar Polen?

Als je graag je met enige regelmaat goedkoop wilt bellen naar Polen, dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Allereerst is het belangrijk of jijzelf en je contactpersoon in Polen over de volgende zaken beschikken om goedkoop te kunnen bellen met Polen:

  • Internet bellen
  • Vaste telefoon bellen
  • Mobiele telefoon bellen

Goedkoop naar Polen bellen met internet

De meest goedkope manier om naar Polen te bellen is via internet. Dit kan zowel op je computer zijn als op je mobiele telefoon. Belangrijk is wel dat je contactpersoon in Polen ook over internet moet beschikken op zijn of haar mobiele telefoon of computer.

Via internet zijn er diverse programma’s te downloaden waarmee je gratis kunt bellen naar Polen. Denk bijvoorbeeld aan

  • Skype,
  • MSN messenger.

Met deze programma’s kan je niet alleen goedkoop naar Polen bellen, maar als je beide een webcam hebt, kan je elkaar ook live zien. Nadeel van deze programma’s is dat je een dag en tijdstip af moet spreken om samen goedkoop te bellen.


Internet op smartphone

Heb je internet op je smartphone en heeft degene in Polen dat ook? Dan is het ook gemakkelijk om te bellen via internet, bijvoorbeeld via:

  • Viber,
  • Jugo.

Voordeel is dat je met Jugo precies weet hoeveel geld je uitgeeft, aangezien je vantevoren beltegoed kan opladen.

Voordeel is bovendien dat de Jugo software eenvoudig op je telefoon kan installeren. Bovendien is het handig als je allebei een abonnement hebt waar onbeperkt internet bij in zit.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk