Hoe kan ik goedkoop Apple iMac Mac Mini of Macbook Pro kopen

Total
0
Shares
Hoe kan ik goedkoop Apple iMac Mac Mini of Macbook Pro kopen

Hoe kan ik goedkoop Apple iMac Mac Mini of Macbook Pro kopen


In mijn zoektocht naar een nieuwe computer wilde ik een mooie kleine pc hebben. hij staat altijd op de woonkamertafel dus het moet er een beetje netjes uitzien. Dus dan kom je al snel op de Apple systemen als de iMac, Mac mini of een macbook.

Waarom een Mac mini?

Als je nog een goede muis,toetsenbord en scherm hebt, dan is het niet nodig om alles nieuw te kopen. De Mac Mini is de compacte goedkope mac met stevige prestaties. In mijn zoektocht is het niet gelukt een gelijkwaardige computer te vinden van deze grote. Er zijn ook andere fabrikanten die kleine computers leveren, maar die zijn dan ook voorzien van kleine prestaties.


Waarom een iMac?

Wil je serieuze prestaties? En hoef je je computer niet mee te nemen? Dan is de iMac ideaal. Deze stijlvolle krachtpatser is voorzien van een bijzonder hoogwaardig scherm. Hierdoor komen de kleuren bijzonder realistisch tevoorschijn en is dit voor fotografen een van de favoriete computers. De iMac is er in verschillende groottes afhankelijk van de ruimte die je hebt en de grootte van je portomonee. Bij de keuze tussen de iMac de Macbook pro en de Mac Mini heb je bij de imac de mogelijkheid om te snelste computer te kiezen.

Waarom een Macbook Pro?

Een macbook pro is een draagbare krachtpatser voor onderweg. Door de snelle processor en videokaart is een macbook pro sneller dan de meeste computers en door de uitgekiende software gaat de batterij langer mee dan bij veel van de concurrenten.

Hoe kan is geld besparen bij de aanschaf van een mac?

Bij het bestellen van een Mac heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld het geheugen uit te breiden of een grotere harde schrijf te plaatsen. Laat je dit door Apple doen, dan kost het uitbreiden van 8GB geheugen bijvoorbeeld 200 euro. Breng je de mac naar de plaatselijke computerwinkel, dan vervangen ze vaak waar je bijstaat het geheugen voor maar 50 euro. Dat is dus een manier om gemakkelijk geld te besparen en waarbij de garantei gewoon behouden blijft.


Wat heb ik gekozen?

ik wilde graag de combinatie van goede prestaties, niet te duur en compact. Omdat ik nog een nieuw scherm had staan, heb ik gekozen voor de Mac Mini in server uitvoering. Dit is de allersnelste Mac Mini, biedt mij meer dan genoeg mogelijkheden voor videobewerking en is voorzien van heel veel opslagruimte wat voor het bewerken van videos erg belangrijk is.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk