ICT onderwijs

Total
0
Shares
ICT onderwijs

ICT onderwijs


ICT onderwijs van Switch

Switch specialiseert zich al ruim vijfentwintig jaar in het aanbieden van ICT oplossingen in het onderwijs voor scholen en universiteiten. Door onze uitgebreide ervaring weten we exact aan welke voorwaarden en eisen de ICT binnen het primaire onderwijs tot hogescholen en universiteiten aan toe. Het onderwijs is continu in ontwikkeling en past zich dan ook snel aan. Het onderwijs dient dan ook aan de nieuwste apparatuur en programmatuur mee te doen. U kunt daarbij denken aan het digitale schoolbord of smart board, Imacs zodat op een interactieve manier via het WaaF netwerk snel iedere student de meest up to date online informatie heeft verkregen vanuit de school cloud. Met Switch integreert u effectief de meest moderne ontwikkelingen binnen uw onderwijs.


Modern ICT onderwijs

De huidige generatie leerlingen en studenten kunnen optimaal profiteren van wat de huidige technische stand te bieden heeft. Momenteel veranderen de technieken snel en daarom dienen de technische mogelijkheden binnen het onderwijs ook mee te gaan met de vernieuwingen van alle dag. Iedereen weet dat de black board nu is vervangen door de smart board. Interactie op een digitale manier is van belang om de leerling of student van deze tijd bij de les te hebben en te houden. Daartoe dienen de nieuwste systemen en gadgets binnen het onderwijs systeem geïntegreerd te worden binnen de bestaand ICT infrastructuur. Kennis overdracht kan dan met de middelen die de leerlingen en studenten thuis ook gewend zijn.

Technische snufjes

Studenten vinden het prachtig om met de beste techniek via een wireless netwerk razendsnel toegang te hebben tot alle informatie die zijn nodig achten om goed te kunnen studeren. Ook naast de moderne ICT dienen andere moderne techniek apparatuur aangesloten te zijn op het onderwijs netwerk. U kunt daarbij denken aan een technische ontwerp of kunst afdeling van een hogeschool waarbij 3D modellen uitgewerkt en gerealiseerd moeten worden. Switch integreert nieuwe technieken efficiënt zodat ook uw hogeschool middels laser snijders en 3D printers aan de slag kunt gaan. De docent bereidt de les voor op de laptop, sluit deze aan op het smart board en het interactieve lesgeven dan beginnen.

Cloud onderwijs

Onderdeel van het modern onderwijs is de informatie verstrekking via de cloud. Binnen het onderwijs kan enerzijds gebruik worden gemaakt van de kennis aanwezig op het internet, waarnaast eveneens via de aangeboden platform applicaties het onderwijs optimaal gebruik kan maken van de kennis in de cloud. Onderdeel van het onderwijs is ook dat de student of leerling zelfstandig leert met de nieuwe technieken om te gaan. Dit stimuleert tot verder leren. Studeren wordt leuk omdat gegevens via de smart board snel en praktisch tevoorschijn komen. Switch biedt de implementatie en beheer van het complete ICT netwerk binnen uw onderwijs instelling opdat ook uw docenten op een makkelijke maar leuke manier aan kennis overdracht kunnen doen.


Goed onderwijs met ICT!

Switch levert goede infrastructuur om de nieuwste ICT mogelijkheden binnen het ICT onderwijs optimaal tot uiting te laten komen. Goed onderwijs en goede informatie overdracht gaat tegenwoordig met moderne apparatuur. De leerlingen en studenten kunnen via Switch ICT implementatie eenvoudig aan informatie en kennis overdracht doen. Opdrachten kunnen op de Imacs klaar gemaakt worden waarna de documenten voor controle naar de docent worden verstuurd. Ook kunnen digitale presentaties gemakkelijk op de smart board ingelezen worden. Informatie verstrekking middels een uitgewerkt WiFi netwerk biedt ongekende mogelijkheden voor uw leerlingen en studenten. Switch maakt leren en studeren ook makkelijk door praktische ICT implementatie.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk