Chalets in de Belgische Ardennen

Total
0
Shares
Chalets in de Belgische Ardennen

Chalets in de Belgische Ardennen


Chalet kopen Ardennen

Gaat u graag op vakantie in de Ardennen? De Ardennen zijn al jaren lang zeer populair onder belgen en Nederlanders. Op goede reisafstand van de grote steden en Belgie en Nederland kan u de Ardennen bereiken. het glooiende heuvellandschap is een lust voor het oog. De bergen zijn niet te stijl, zodat het zeer geschikt is voor fietsen en mountainbiken. Door al deze uitstekende vakantie mogelijkheden besluiten steeds meer mensen een tweede huis te kopen in de Belgische Ardennen.


Tweede woning verhuren Ardennen

Aangezien de tweede woning grotendeels leegstaat, besluiten veel mensen het vakantie huisje te verhuren. De meeste mensen gaven de verhuur volledig uithanden aan een goede makelaar.

Vakantiewoning huren Ardennen

Gaat u dit jaar voor het eerst op vakantie naar de Ardennen? Wellicht is het verstandig in net eerste jaar een vakantiewoning te huren. op deze wijze kan u de omgeving op uw gemak verkennen. Het is raadzaam in verschillende gebieden een huisje te horen. Op die wijze kan u goed uitzoeken welk deel van de Ardennen het beste bij u past. Pas daarna gaat u over tot de aankoop van een vakantie huis.

Goede makelaars in de Ardennen

Zowel voor het huren van een vakantiehuis en het verhuren van vakantiehuizen in de Ardennen kan u terecht bij verschillende makelaars die zich hierin hebben gespecialiseerd. Zo kan u terecht bij:

Immo Chalets d’Ardennes

Rue Bernauthier 1B – 5377 Heure
++32(0)86/32.36.76 •  Fax : ++32(0)86/32.36.77

Immobilière Daniel Derome SPRL

169 rue de Bastogne 6700 ARLON
Tél. +32 (0)63 22 49 55 –
GSM +32 (0)495 200 699 –
Fax +32 (0)63 23 41 75

Bijna elke makelaar kan u helpen met:

 • Aankopen woning
 • Verkopen woning
 • Financiering woning
 • Verzekering woning
 • Bemiddeling bij verbouwingen


Nieuwbouw project

Beschikt u over een kavel in de Ardennen? En mag daarop gebouwd worden? Weet u niet zeker of er een vergunning nodig is voor de bouw van een nieuwe woning? Er goede makelaar kent de weg bij de gemeente en kan u precies vertellen wat u wel en niet mag bouwen. Denk daarbij aan belangrijke bouwtechnische aspecten zoals:

 • hoeveel kuub mag je bouwen?
 • hoeveel vierkante meter mag bebouwd worden
 • In welke stijl moet de voorgevel worden opgetrokken
 • Is aansluiting op riolering mogelijk
 • Is aansluiting op het wegennet mogelijk
 • etc.

Verbouw bestaande woning

Wilt u uw bestaande woning verbouwen of uitbreiden? Wilt u uw keuken uitbreiden en wilt u de badkamer opknappen? Een tijdloze badkamer gaat lang mee. Een stijlvolle badkamer is uw investering dubbel en dwars waard, want bij verkoop kan het een groot pluspunt zijn dat de badkamer er goed uitziet.

Wilt u bijvoorbeeld een erker of serre laten aanbouwen? Uw makelaar weet raad. Een makelaars zal altijd adviseren of een verbouwing waarde toevoegt aan uw woning. Het is immers wel zo prettig indien de verbouwing bij verkoop meerwaarde oplevert.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk