Duiken

Total
0
Shares
Duiken

Duiken


Duiken tijdens vakantie

Toegegeven, duiken is nou niet echt een typische bezigheid voor studenten. Duiken kan namelijk nogal prijzig zijn en studenten hebben over het algemeen nou eenmaal niet zoveel geld.

Maar goed, voor alumni kan het dan dus juist extra leuk zijn om te gaan duiken. Na de studie gaan veel oud studenten aan het werk en hebben ze opeens een stuk meer geld te besteden. Genoeg geld dus om eens een keertje te gaan duiken tijdens je vakantie in een tropische zee. Zo kun je dus ook na het studentenleven blijven genieten van alle leuke dingen in het leven.

Voor alumni in Twente kun je dus met een groep oud studiegenoten samen gaan duiken. Een unieke ervaring om samen te beleven natuurlijk.


Duiken in Enschede en omstreken

Duiken in Enschede en omstreken is geen probleem. Of je nu in het open water wilt gaan duiken of eerst wilt gaan oefenen in een zwembad, het is allebei in de buurt mogelijk. Je kunt gaan duiken in Nederland, maar natuurlijk ook in Duitsland. Op 1,5 uur rijden kun je al in het echte grote water gaan duiken, namelijk bij Lelystad. Als je voor het eerst gaat duiken met een groep vrienden is het waarschijnlijk wel raadzaam om rustig aan te beginnen. Neem dan dus bijvoorbeeld een cursus en begin met een les in het zwembad.

Leren duiken in het zwembad

In het zwembad leren duiken is een van de beste manieren om alle duikvaardigheden onder de knie te krijgen. Het water is helder, dus jij en je leraar kunnen alles goed zien. Mocht je in paniek raken dan is er geen man overboord aangezien je zo weer boven water bent en je het makkelijk aan kunt geven. Je zult nooit heel diep in het water gaan, aangezien het zwembad nou eenmaal niet zo diep is. Kortom, op een hele veilige manier kun je in het zwembad leren duiken.

Duiken met je oud studiegenootjes

Duiken is leuk, maar het gaat natuurlijk vooral om de gezelligheid van het samenzijn met je oude studiegenootjes. Samen beleef je iets unieks, wat je je nog lang zult bij blijven. Na het duiken is er natuurlijk plek voor een drankje en een hapje. En onder dit eten kun je natuurlijk even met elkaar bijkletsen. Hoe gaat het nu met je oude huisgenoot? Heeft hij/zij het op zin naar zijn werk en lukt het al met het klussen aan het nieuwe huis? Allerlei vragen waar je dan ruimschoots de tijd voor hebt.


Kosten

Ook al ben je geen student meer en kun je waarschijnlijk wat meer geld uitgeven dan tijdens je studietijd, waarschijnlijk probeer je nog steeds niet al te veel geld uit te geven. Duiken is niet heel goedkoop, maar zeker als je met een grote groep gaat is het goed te doen. Een losse les van een uur is dan al mogelijk voor 20 euro. Je kunt ook een cursus gaan volgen. Dat betekent dat je meerdere lessen gaat volgen zodat je uiteindelijk heel goed kan duiken. Afhankelijk van hoeveel lessen je dan gaat nemen en met hoeveel personen wordt er een prijs voor je berekend.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk