Feest met oud studiegenoten

Total
0
Shares
Feest met oud studiegenoten

Feest met oud studiegenoten


70’s & 80’s dance party

Een alumni is een afgestuurde, oud student van een universiteit of hogeschool. Tegenwoordig worden er veel dingen georganiseerd voor alumni om de contacten met de oud studenten te onderhouden. Er zijn zelfs verenigingen voor oud studenten.

Want alhoewel je al afgestudeerd kan zijn, misschien wil je nog wel blijven genieten van al het moois wat het studentenleven te bieden heeft. De leuke feestjes, de vrienden die je leert kennen, samen sporten met de mede studenten.

Overal in Nederland worden er voor en door alumni activiteiten georganiseerd en gehouden. Een van die activiteiten is natuurlijk 1 keer in de zoveel tijd een leuk dance feest. 70’s & 80’s party’s zijn erg populair, zeker onder oud studenten, dus deze feestjes komen regelmatig voorbij.


Feestje vieren met je oude studiegenootjes

Wat is er nou fijner dan tijdens een leuk feestje je oude studiemaatjes weer eens te zien? En weer eens lekker als vanouds de dansvloer onveilig te maken. Gelukkig worden er van tijd tot tijd van dit soort feestjes georganiseerd voor alumni in Twente. Dus tijdens zo’n feest kun jij je weer even student voelen. Samen met je maten op de dansvloer je uitleven en af en toe aan de bar een beetje bijkletsen over wat je nu nou aan het doen bent in het leven.

70’s & 80’s

Ow wat zijn ze populair tegenwoordig, de 70’s & 80’s party’s. Iedereen kent natuurlijk alle klassiekers van die tijd. Van duran duran met de reflex tot de Stayin Alive van the Bee Gees. Als deze nummers worden gedraaid zingt iedereen ze luidkeels mee. Een gezellig avondje is dus gegarandeerd. De muziek is voor iedereen toegankelijk en samen met je oude studiegenootjes kun je heel de zaal laten horen hoe goed jij alle nummers kent.

Twente

Twente is toch wel een beetje een studentenstad, dus stappen in Twente is geen probleem. Er zijn genoeg kroegen te vinden en zeker voor studenten worden er genoeg feestjes georganiseerd. Voor oud studenten dus ook, want de universiteiten willen natuurlijk graag de banden met de oude leerlingen behouden. Een avondje Twente is dus bijna altijd een geslaagd avondje en zeker als dit een avondje is met vrienden waar je misschien wel 4 jaar lang mee hebt samengewoond.


Oude studiegenoten

Naast dat een 70’s & 80’s party leuk is, is het natuurlijk vooral leuk om al je oude studiegenootjes weer eens te zien en weer eens even bij te kunnen praten. Hoe gaat het nu met iedereen? Wat doen ze tegenwoordig? Wonen ze al samen, hebben ze leuk werk, hebben ze misschien al kinderen? Vooral het bijpraten maakt feestjes voor alumni leuk. Na de studie verwateren toch veel contacten, mede doordat mensen gaan verhuizen en het lastiger wordt om met iedereen contact te houden. Dan is het natuurlijk hartstikke leuk om af en toe even te kunnen zien hoe het nou met iedereen gaat waar je jarenlang mee in de klas hebt gezeten of misschien wel hebt samengewoond.
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit vind je misschien ook leuk